Login/Registracija

Aleksandra Bursać pred velikim izazovom, više ništa ne krije: „Danas je dan D“ (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Bursać vredno radi, a nakon što je njena poslednja pesma „Klela“ postala hit, posla ima sve više, pa je brza hrana postala sastavni deo njenog života. Pevačica je svesna da je potrebno voditi računa o zdravoj ishrani, ali nije uvek u prilici da to i primenjuje. Hranu kupljenu u jednoj pekari posmatrala je kao iskušenje kojem je nemoguće odoleti.

-Danas je dan D, ljudi. Ne znam šta mi je sve Rajče kupio. Danas jedemo sve, pogotovo burek. MOram da vam kažem da je ludilo. A kiflice, ovo je ludilo – naglasila je Aleksandra.

Pevačica je sva ushićena priznala da ovom izazovu ukusnih peciva jednostavno ne može da odoli.

-Pekara je zadužena za moje kilograme – rekla je Aleksandra.

Pevačica je nedavno progovorila i o ljubavi, pa otkrila da li se pojavio onaj pravi.

Volela bih zaista da se pojavi neka ozbiljna ljubav. Čekam to, ali dok ne bude onako kako ja hoću ostaću sama i čini mi se da sam se zaljubila – našalila se Aleksandra.

Na pitanje da li su možda poslovne obaveze „krive“ za to što je lepa i sama, Aleksandra se nasmejala, pa odgovorila:

Zaista je tačno da dosta radim. Mnogo sam se trudila da bih mogla da snimim te pesme. Da sebi priuštim sve što mi je potrebno, a sada je možda i trenutak da odem sa nekim dečkom na piće.

Iako na sebe preuzima krivicu preopterećenosti poslom, muškarce krivi za pogrešna očekivanja od nje i njenog stila života.

– Svi su u početku divni, i onda dolazi vreme kada kaže: „Što ustaješ u 12, zašto ne jedeš ovsene pahiljice“ i tako– požalila se pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić