Login/Registracija

Sandra Mladenović na MUKAMA, morala da bira između Ane i Snežane: Odgovor će vas IZNENADITI

Da je pevač biti lako, pevač bi bio svako! Hiljade i hiljade tekstova koje pevači moraju da znaju napamet nije ni malo lako zadatak te im se često dešava da blokiraju i zaborave reči. Iako je na samom početku karijere, mlada Sandra Mladenović ne krije da joj se to desilo već nekoliko puta.

– Iskreno, u takvim situacijama se snalazim. Dešava mi se, ali u tim momentima se izvučem tako što ponovim strofu ili izmislim tekst- otkrila je zvezda Granda.

Uspeh u muzici je najveći san talentovane Sandre, međutim za nju postoji nešto važnije od poslovnog ostvarenja.

-Ne razmišljam baš mnogo unapred i ne znam gde ću biti za deset godina. Ali recimo da mogu da kažem da sebe u budućnosti vidim na prvom mestu i da mi je to najvažnije u životu ma šta god moja sreća podrazumevala i značila- ispričala je Mladenovićeva.

Iako se takmičenje završilo pre nekoliko meseci, utisci i dalje ne jenjavaju te se Sandra često priseti emotivnih trenutaka koje je doživela na Grandovoj sceni.

Iz perioda takmičenja imam predivne uspomene, ali nastup koji posebno pamtim je iz drugog kruga koji je za mene ostao najbolji, ali i najemotivniji jer su tada Snežana Đurišić i moja mentorka Ana Bekuta zapevale zajedno sa mnom na sceni, što se nije nikada dogodilo u takmičenju- prisetila se sa osmehom, a na pitanje da li više voli Anu Bekutu ili Snežanu Đurišić odgovorila kao iz topa.

-Za mene su obe posebne, ne mogu da ih odvajam- rekla je Sandra.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović