Login/Registracija

OVO JE ŽENA ĐORĐA DAVIDA KOJU JE GODINAMA KRIO: Ne žive pod istim krovom, a uhvaćeni kako se ljube (VIDEO)

djorjde

Poznati roker i član žirija najgledanijeg takmičenja „Zvezde Granda“, Đorđe David, godinama je svoj ljubavni život čuvao daleko od očiju javnosti. Ipak, nikad nije krio da je njegovo srce davno ukrala Ana Mirčetić sa kojom je dobio ćerku Stašu i sa kojom je godinama u nesvakidašnjoj vezi.

Nedavno je sa svojom izabranicom uhvaćen u srpskoj prestonici, a kadrovi koje je zabeležila ekipa „Paparazzo lova“ govore sve o njihovom odnosu.

djordje i ana 1

Iako je nikad do sad nije medijski eksponirao, roker je u javnosti često govorio da je njegova najveća životna podrška upravo Ana i da neguju skladan odnos koji se zasniva na življenju pod različitim krovom i zajedničkim starateljstvom nad njihovom naslednicom.

Par je sad uhvaćen na ulicama glavnog grada, a kadrovi na kojima se ljube pokazuju da uprkos tome što ne žive kao većina bračnih parova, imaju i te kako idiličan i blizak odnos.

djorjde david

Inače, njihova veza oduvek je bila enigma za širu javnost, budući da kao životni partneri ne robuju pravilima, ali roker nikad nije krio da je jedino Ana uspela da ga smiri.

-Ana je jedan mnogo pokvaren čovek, jedna namazana kučka, koja je sve tako perfidno uradila da ja mogu samo da joj skinem kapu. Volim da budem svoj i slobodan, a ona je to u startu skapirla i apsolutno kao pametna žena ni na čemu nije insistirala. Svoju priču je vodila fantastično, kao da je psiholog- rekao je Đorđe u emisiji “Iz profila“ i otkrio da su se upoznali u teretani u kojoj je ona radila.

-Kada sam je spazio ja sam se odmah zakucao, što mi se jako retko dešavalo u životu. Morao sam da budem vrlo uporan jer mi nije verovala. Mislila je da sam tu došao da uberem još jedan list sa grane, a evo već 9 godina smo zajedno. Mi smo nevenčani, ja ne mogu da se priklonim nekim stvarima, moram da imam svoj prostor, i ona je to skapirala- ispričao je David.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić