Login/Registracija

Uroš progovorio o pomirenju sa Aleksandrom: „Mama i tata jedva čekaju unučiće, ali polako“

Zajedničko pojavljivanje Uroša Živkovića i Aleksandre Mladenović u Grandovoj emisiji izazvalo je lavinu reakcija u domaćim medijima. Iako su pre nekoliko godina stavili tačku na svoj ljubavni odnos, čini se da su publici i dalje interesantni, ali u paketu.

-Izgleda da je ljudima to i dalje zanimljivo, ali to je ispričana priča i pročitana knjiga već 700 puta tako da.. Mislim, meni je drago jer mi smo kolege i radimo zajedno, tako da što se zajedno ne bismo i promovisali, u tom smislu, ne nekom drugom naravno- istakao je Uroš i otkrio u kakvim su zaista odnosima.

Mi ne pijemo kafe zajedno, ne ručamo zajedno i ne družimo se, ali imamo hvala Bogu puno zajedničkih prijatelja i kolega i svaki put kada je neko slavlje gde se svi okupljamo naravno da nazdravimo. U jako smo dobrim odnosima, samo što se ne družimo, mislim neprirodno je realno (smeh)– otkrio je pevač.

Mnogi su primetili da je Aleksandra poslednja devojka koju je predstavio javnosti, a mnoge zanima da li je i poslednja.

Čuvam negde za sebe ljuabvni život, jer mislim da je bolje, ali kada se sutra desi nešto ozbiljno i kada se pojavi žena sa kojom ću da stvorim porodicu neću kriti, što bih, pa to su lepe stvari. Ja sam srećan i ispunjen, to je najbitnije iskreno i treba da budete srećni zbog mene (smeh)- našalio se Živković.

S obzirom da se Urošev otac oženio pre svog starijer brata, Živković je otkrio da li roditelji očekuju da se i on oženi pre Miloša.

-Kod nas u porodici nema pravila i sve je kako Bog kaže. Ko prvi nađe srodnu dušu neka se ženi. Mama i tata jedva čekaju unučiće, mislim polako. Mada ja bih iskreno i mogao, generalno sam stabilan u svakom smislu- istakao je.

BONUS VIDEO Uroš Živković o devojkama

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović