Login/Registracija

„Miši je i ćerka poginula na isti način, ovo je jedna velika tragedija“ Mijatović šokiran iznenadnom smrću proslavljenog fudbalera

Nekadašnji fudbaler i trener Partizana Miodrag Ješić danas je nažalost poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći blizu Rume u 64. godini života.

U saobraćajnoj nesreći u nenaseljenom delu sela Jarak, jedna osoba je izgubila život. Život je izgubio vozač automobila koji je podleteo pod kamion, navodi se u saopštenju policijske uprave Sremske Mitrovice – prenosi Radio- televizija Srbije.

Osim što je bio izvrstan sportista i divan čovek, Jaša je voleo muziku, a zahvaljujući fudbalu bio je veoma blizak estradnim muzičkim zvezdama. Pre svega trener je bio veoma blizak prijatelj proslavljenom harmonikašu Miši Mijatoviću koga je šokirala tragična vest.

Miodrag je bio vrhunski čovek i fudbaler. Veoma je voleo muziku i družio se sa pevačima. Godinama sam vodio tu reprezentaciju Jugoslavije, a kasnije i Srbije u kojima su učestvovali pevači. Miša je išao sa nama kao gost i voleo je da se druži sa pevačima. Ovo je jedna velika tragedija, Miši je nažalost i ćerka izgubila život u automobiskoj nesreći – rekao je harmonikaš sa bolom u glasu i dodao:

Svi smo šokirani od jutros, ne možemo da dođemo sebi. Pamtiću ga kao vrhunskog čoveka koji je uvek spreman da pomogne, voleo je da posavetuje mlade fudbalere, bio je jako pozitivan čovek i uvek na usluzi. Igrali smo zajedno kao veterani te prijateljske utakmice. Fudbal je izgubio najboljeg.

Ješić je bio veliki veseljak, voleo je muziku, život i provod, a Mijatović nam je otkrio koje pevače je najviše voleo da sluša.

Voleo je da sluša Miroslava Ilića, Šabana Šaulića, Marinka Rokvića. Sve ove kolege koji su igrali fudbal. uvek je voleo da mu pevaju i sviraju, uživao je u tome. voleo je muziku, svugde je išao sa nama i bio je veoma druželjubiv – rekao je harmonikaš.

Podsetimo, Ješić je trenersku karijeru počeo 1997. u Radničkom iz Niša, a poslednji klub koji je vodio bio je Al Šola iz Saudijske Arabije sa kojim je raskinuo saradnju u septembru ove godine.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: I.Grk