Login/Registracija

„Zasnovao sam novu porodicu, imam dva sina“ Baki B3 otkrio zašto je napustio Srbiju (VIDEO)

Denser i popularnih pevač koji je vrhunac slave doživeo devedeseth godina prošlog veka, Baki B3, nedavno je izdao novu pesmu za koju veruje da će postati veliki hit.

„Goli otok“ je jedna stara pesma koja ima nekih šest, sedam pesama. Stajala mi je dugo vremena, jednostavno nisam želeo da je snimim, a onda sam je stavio na jutjub i nisam mnogo mario oko tih pregleda. Jednostavno sam radio iz hobija – rekao je pevač i najavio duet:

Poštujem svoju publiku i ljude koji vole i prate moj rad. Imam mogo novih pesama koje mi stoje u fijokama. Trenutno se više bavim svojom deco jer su mi sinovi mali, pa sam se najviše posvetio njima. Danas je digitalno doba, sada se sve radi drugačije. Uskoro snimam i duet sa jednom Grandovom pevačicom.

Pevač je otkrio i da mu se poslednjih godina život potpuno preokrenuo, te da živi u Banja Luci gde je zasnovao i novu porodicu.

Trenutno živim u Banja Luci, osnovao sam ovde porodicu, a iz prvog braka imam ćerku Anđelu koja je već završila fakultet i radi. Ovde mi je lep život, imam dva sina i oženio sam se po drugi put. Nisam daleko od Beograda, pa često dolazim u srpsku prestonicu kada imam obaveze – otkrio je pevač.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk