Login/Registracija

Sandra i Nermin PRIZNALI EMOCIJE, Viki se odmah umešala: „Pa njih dvoje i liče“

Od svih takmičara prethodne sezone „Zvezda Granda“ najviše su se izdvojili pobednik Nermin Handžić i trećeplasirana Sandra Mladenović koji su postali miljenici publike.

Njih dvoje nisu samo sjajan muzički tandem, već im mnogi predviđaju i ljubavniu vezu. Počele su da kruže neke priče da su njih dvoje zajedno, a voditeljka Vesna Milanović je rešila da razreši misteriju njihovog odnosa u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

-Moram da te pitam Nermine, da li ti poznaješ Sandru? – upitala je Vesna.

-Poznajem je kako ne, pa bili smo zajedno u takmičenju – zbunjeno je odgovorio pobednik, a voditeljka je nastavila:

-Vidim ja na nekom portalu kažu, šuška se po Grand produkciji da tu ima nešto više, pa vas je čuveni naš fotogaf Munja usnimio i nekoliko puta zajedno. Jeste li vi samo drugari ili se tu nešto dešava?

-Ja ću reći onako kako meni odgovara, a mislim da se svi slažemo oko toga, neka to ostane tajna za sada. Mislim da privatni život treba da držimo po strani – odgovorila je Sandra, a Viki se nadovezala:

-Najbolje da vam sve kažu pred kamerama, ne mora da bude sve na izvolte – zatim je Vesna jednim pitanjem razotkrila sve tajne mladih pevača:

-Nermine, ti nikada nisi bio u Čikagu, a da li si nekada bio u Nišu?

-Jesam – odgovorio je on, voditeljka Vesna Milanović je poentirala:

-A ti si Sandra slučajno iz Niša.

-Ja sam pročitala jedan komentar ispod Munjinog videa, imao on dobar njuh i sve predoseti, stari lisac je on. Mislim da oni od njega imaju noćne more, šalim se. Ali moram da kažem da njih dvoje ne samo da dobro pevaju, nego i liče – zaključila je Viki.

Foto: Luka.C,
Autor: A. Milinković