Login/Registracija

OGLASILA se Viki Miljković nakon vesti da je unajmila OBEZBEĐENJE za sina: „To je odvratna laž“

Danas se u pojednim medijima pojavila vest da je pevačica Viki Miljković unajmila obezbeđenje nakon napada na sina Andreja.

Tim povodom se članica žirija „Zvezda Granda“ oglasila za naš portal i oštro demantovala pisanje nekih portala.

-Ma kakvo obezbeđenje, to zaista nema pojma. To je odvratna laž – rekla je Viki.

Podsetimo, Andrej Tašković je napadnut 24. oktobra od grupe migranata, ali je prošao bez velikih posledica. Pevačica je o nemilom događaju javno govorila na jednom od snimanja „Zvezda Granda“.

– Jako sam potrešena, hvala Bogu Andreju se ništa nije strašno desilo, šta je moglo da bude. Ja nisam neko ko odmah iznosi sve u medije i maše sa tim, samo hoću da kažem da ovo sve radim zbog druge dece čiji roditelji nisu javne ličnosti i koji možda nemaju priliku da se na ovaj način obrate. Ovo sve radim zbog toga što je moje dete na kraju prošlo dobro. Tek ga je sinoć stiglo, on će te neke traume imati, a mi ćemo se truditi da ne budu velike – rekla je Viki tada i nastavila:

 U tom trenutku mu je bio adrenalin, tek kada je došao kući tada su krenuli filmovi da mu se vraćaju, nakon policije, nakon svega što je prošao. Sinoć se budio, sanja, vraćalo se sve, jutros je već bio problem jer se boji da ide sam. To je ipak dete, on je pre 15 dana napunio petnaest godina. Šta je on mogao da uradi, jedno dete da se suprotstavi trojici ili četvorici, ni on sam u toj panici nije ni registrovao, moglo je svašta da mu se desi u tom trenutku. Ovo je samo apel, da se povede više računa, da policija i država reaguju a verujem da hoće, znam da su posvećeni u rešavanju svih problema. Da se na tim ključnim mestima pojača kontrola policije, jer tuda prolaze deca, trudnice, starije osobe – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković