Sandra i Nermin se odlučili na VAŽAN KORAK: „To je neminovno“ (VIDEO)

Capture 3 14

Sandra Mladenović i Nermin Hadžić osvojili su srca publike prethodne sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i od tada su postali miljenici miliona.

Mladi pevači su nedavno objavili svoje prve pesme i ne kriju uzbuđenje i sreću zbog velikog uspeha pesama „Devojačke suze“ i „Prva ljubav“. Za naš portal su sumirali utiske otvoreno govorili o daljim poslovnim i privatnim planovima.

-Ja sam prezadovoljna mojoj prvom pesmom, govorila sam da želim da bude moderniji narodanjak, nekako smo se sa Milijem uklopili u tome i baš je odabrao nešto što mi se na prvu dopalo i zvučalo kao nešto što je baš za mene, zaista sam zadovoljna – rekla je Sandra, a Nermin se naovezao:

-I ja sam želeo da pesma bude u malo modernijem fazonu, ali da ne izazimo iz okvira onog našeg stila. Ja sam zaista prezadovoljan i sa autorima, nekako uklopili smo se najbolje što su mogli.

SANDRA MLADENOVIC I NERMIN HANDZIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 31

Mlade zvezde već traže neke nove pesme, a pošto publika priželjkuje njihov duet zanimalo nas je da li je ta saradnja uskoro moguća.

-Zašto da ne, mi smo narodnjaci oboje. Bila bi to lepa priča i bilo bi nam drago da se to snimi – kažu oni.

Kako su oboje u Beograd došli u takmičenje iz manjih gradova, pevači su sigurni da će se uskoro preseliti u prestonicu zbog sve većih poslovnih obaveza.

SANDRA MLADENOVIC I NERMIN HANDZIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 4

-Kad god da se nalazim u Beogradu, ja sam kod Violete, stvarno smo kao neka porodica. Mislim da ćemo mi biti primorani u jednom momentu da se preselimo u Beograd, to će karijera zahtevati od nas, a ovde je i centar svega – kaže Nermin, a Sandra dodaje:

-Kad god sam pričala sa nekim ko je iz manjeg mesta, prosto ne može se tako. Evo Niš nije mali grad, ali je u Beogradu sve. Ovde su gostovanja, ljudi, prosto centar svega, tako da nam ne gine preseljenje – zaključila je pevačica, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja/Luka. C,
Autor: A. Milinković