Otkriveno zbog čega je Rijad Rahmanović 9 meseci nosio kapu u „Zvezdama Granda“

0A0A0997 1

Talentovani momak iz Bosne i Hercegovine, Rijad Rahmanović proslavio se ove godine u „Zvezdama Granda“ i dogurao do samog finala gde je zauzeo visoko dvanaesto mesto.

Rahmanović je veliku pažnju privukao svojim talentom, humorom, ali i stajlinzima, a često se komentarisalo zbog čega stalno nosi kačket ili šešir na nastupu.

RIJAD RAHMANOVIC 26 GOD. DONJI VAKUF 1

Momak iz Violetinog tima je misteriju konačno otkrio i za Grand priznao da je kapa njegov zaštitni znak.

-Supruga me je savetovala da nosim kačket ili šešir, uvek je ona bila zadužena za moje stajlinge. I članovi žirija su mi rekli da ne skidam više kačket, nije mi puno žao, nemam kosu, tako da imam kačket. Podrška supruge mi znači- otkrio je Rijad pred Grandovim kamerama.

0A0A0775

I naočare su često bile Rijadov modni detalj, a sve zbog toga što je često bio neispavan budući da je tokom takmičenja postao otac.

-Ćerkica ima samo tri meseca, pa su tu umor, nespavanje i briga, pa nekad moram to malo da sakrijem (smeh). Šalim se malo, pustila nas je sad devojčica da spavamo, počasti nas sa nekih 5 sati sna, a u početku je bilo ono standardno, kao svaka beba- sa osmehom je ispričao Rahmanović.

Podsetimo, zahvaljujući svom besprekornom glasu , ali i radu sa mentorkom Viki Miljković iz trećeg pokušaja stigao je do finala.

zena rijada rahmanovica 768x512 1

BONUS VIDEO: Intervju Rijada Rahmanović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović