Keba snimio duet sa finalistkinjom „Zvezda Granda“, o svemu ćutao sve do sad: „To je tek početak, imam još neka iznenađenja“

KEBA ZG SNIMANJE 09042024 FOTO MUNJA 5 ok

Nakon završenog spektakularnog finala „Zvezda Granda“, čiji je i sam bio deo, Dragan Kojić Keba je odlučio da snimi duet sa atraktivnim finalistkinjama ovogodišnje sezone.

Kako Grand saznaje, on je već snimio numeru sa pevačicom koja je tokom takmičenja osvojila srca publike, a kako bismo potvrdili ovu informaciju, kontaktirali smo Kebu.

-Ja za sebe mogu da kažem da sam najbolji čuvar tajni, ali u ovom slučaju to je baš neizvodljivo, jer se u Grandu već šuška o duetskoj pesmi, pa sad mogu to i da potvrdim. Dok je trajalo takmičenje došao sam na ideju o duetu sa nekim i tako je sve počelo. Dobio sam odobrenje od direktora Šljivića koji je imao svoje predloge, a ja svoje i od poglavice Saše Popovića, kog sam iz milja tako zvao tokom takmičenja, a kom se moja ideja baš dopala- rekao je Keba.

KEBA SA TAKMICARIMA ZG SNIMANJE 28022024 FOTO MUNJA 9

Keba je otkrio detalje numere čiji je kompletan autor, ali nije želeo da otkrije o koj je reč.

Pesma je predivna i imam fantastičan osećaj da će biti slušana, da ne kažem da će biti hit. Nisam planirao da otkrijem to, ali pošto ste me u pozitivnom smislu isprovocirali, morao sam da potvrdim (smeh) -dodao je.

Kojić je za Grand otkrio i koliko mu je prijalo da bude zamena u žiriju „Zvezda Granda“, ali i kako se snašao u mentorskom radu sa kandidatima.

-Iskreno, baš sam uživao u tih desetak emisija, koliko sam bio u žiriju ‘Zvezda Granda’ i shvatio sam da je svima mesto tu gde su. Svima želim svu sreću u daljoj karijeri jer su zaslužili i siguran sam da na estradnom nebu ima mesta za sve. Ja sam se trudio da dam najbolji deo sebe, da im pomognem da prevaziđu strah i oni su to prepoznali. Nisam štedeo sebe i nisam bio ni strog, mislim da sam bio pravičan-istakao je Keba za Grand i dodao da je spreman da mladim pevačkim nadama pomogne svojim dugogodišnjim iskustvom i autorskim radom.

KEBA I VIKI ZG SNIMANJE 09042024 FOTO MUNJA ok

Kako je rekao, iznenađenje za sve finaliste tek sledi, budući da je već spremio pesme za pojedine.

-Pozdravljam sve finaliste ‘Zvezda Granda’ i te kako imam pesme za mnoge od njih, za Inela Nukića, Dina Suljića, Petra Krekića, Stefana Tomića i siguran sam da će u budućnosti doći do saradnje. Bogu hvala dokazujem se ne samo kao pevač, već kao kompletan autor, a imam i svoj tim u koji i te kako verujem. Znam da će mlade snage pokazati svoj maksimum i potrudiću se da moje iskomponovane pesme dođu baš do njihovih srca- zaključio je Keba, a vi u anketi ispod pokušajte da pogodite sa kim pevač snima duet.

Loading Poll…

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić