Uhvatili smo Šejlu Zonić na bazenu i stao nam je dah: Evo šta pobednica „Zvezda Granda“ radi nakon trijumfa VIDEO

Nakon trijumfa u „Zvezdama Granda“ i brojnih obaveza posle pobede, talentovana Šejla Zonić iz Tuzle spakovala je kofere i zajedno sa suprugom Arminom uputila se na zasluženi odmor.

Pobednica i njen muž odlučili su da destinacija za prvi odmor bude Zadar gde pevačica, kako saznajemo, ima i nekoliko poslovnih obaveza.

sejla zonic na odmoru

Kraći predah od svega što joj se poslednjih devet meseci kroz takmičenje izdešavalo, iskoristila je na najbolji mogući način, te je sa prijateljima i suprugom otišla na more.

Osim što svakodnevno uživa u prelepim hrvatskim plažama, Šejla i njen suprug koriste slobodno vreme i za šetnju kroz Zadar, a ekipa Grandovog portala uhvatila je pobednicu kako se baškari na bazenu u hotelu.

VERTIKALNO.00 22 08 22.Still003

Grand portal snimio je kako se pobednica „Zvezda Granda“ opušta i puni baterije za predstojeće obaveze koje je očekuju tokom leta.

VERTIKALNO.00 21 51 10.Still004
VERTIKALNO.00 21 56 04.Still006

Da joj more u ovom trenutku prija svedoče fotografije kao sa naslovnih strana i video zbog kog možemo možemo da kažemo da joj zavidimo i na pogledu i odmoru koji ima sa prijateljima i suprugom

Kako se Šejla provodi i uživa na bazenu pogledajte u videu na početku teksta.

VERTIKALNO.00 21 53 00.Still001

Nakon povratka sa odmora, Šejlu očekuje i snimanje prvenca kojim će početi solo karijeru posle osvojene titule u najgledanijem takmičenju na Balkanu.

Najveći izazov i fokus posle pobede jeste definitivno pronalaženje odgovarajuće prve pesme koja će obeležiti početak moje solo karijere. Ulažem veliki trud i nadu i celim svojim bićem verujem da ću vas uskoro iznenaditi jednom predivnom melodijom i pričom od koje će biti satkana moja prva pesma – poručila je pobednica „Zvezda Granda“.

BONUS VIDEO: Šejla Zonić preuzela automobil koji je dobila od „Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić