Bila je najpoznatija bucka iz „Zvezda Granda“, smršala je više od 40 kilograma, a iz medija saznala da je izbačena iz takmičenja

scena

Svetlana Đorđević, poznatija kao Bucka, bila je prva i najpopularnija plus size zvezda Granda koja je posle takmičenja uspela da smrša više od 40 kilograma.

Bucka je tokom učešća u najgledanijem muzičkom šou osvojila simpatije publike kako zbog talenta, tako i zbog samouverenosti koju je imala sa viškom kilograma.

bucka izbacena iz granda

Ipak, Bucku je poljuljalo kada je iz medija saznala da je izbačena iz Granda.

-Mediji su svašta pisali, razne neke neistine, mene je to jako bolelo. Ja sam iz novina saznala da sam izbačena iz Granda. Količina mog šoka je tada bila neverovatna, pisalo je da sam izbačena iz Granda. Pokušavala sam da dobijem informacije, znala sam da ništa nisam skrivila, apsolutno stojim iza svojih reči i dela -ispričala je jednom prilikom za Grand.

BUCKA DJORDJEVIC GP SNIMANJE 28022023 FOTO FILIP 1

Uprkos neistinitinim pričama o izbacivanju, Bucka tvrdi da nije želela da sazna ko je tu vest plasirao medijima.

-Bilo mi je krivo, ali sam tada sebi rekla bolje je da ne znam. Ja sam zahvalna Bogu što sam se 2016. godine vratila u Grand produkciju, dočekana sam na najbolji način, nikada nisam saznala da li je istina i ne želim da kopam po tome – rekla je Bucka i dodala:

-Ponosna sam što sam učestvovala u „Zvezdama Granda“, tada me je narod upoznao i svi su se čudili zašto pevačica ima sto kiograma. Da nije bilo tako, niko ne bi obratio pažnju na mene, to je meni i Saša rekao, „Nemoj Bucka da plaćeš“. Hvala mu zaista na tim rečima, bio mi je zaista velika podrška.

sladjana bucka

Posle takmičenja i delimične medijske ilegale, Bucka se posvetila svom izgledu i smršala više od 40 kilograma.

Ipak, nadimak Bucka je i dalje ostao.

-Ja se trudim da i dalje zadržim taj nadimak Bucka, ali radi se na karijeri, fizičkom izgledu i na novim pesmama. Apsolutno mislim da je to neophodno, meni je bilo potrebno vreme da sazrim i da shvatim šta je to šta ja želim od moje karijere i sada sam to definitivno shvatila– istakla je Bucka za Grand i otkrila kako je uspela da skine višak kilograma.

Teretana i treninzi su zadnjih nekoliko godina kod mene neizostavni deo, evo nekoliko meseci sada koliko pripremam nove pesme i oko snimanja malo sam utanjila sa treninzima. Samo kažem sebi da mi nedostaju treninzi i taj osećaj da me bole mišići– rekla je pevačica.

Screenshot 2024 06 20 222808

VIDEO: Kako je Bucka smršala 40 kilograma

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić