PUBLIKA OSTALA BEZ TEKSTA: Isplivao snimak Ane Bekute star 20 godina: „Ona se ne menja“ (VIDEO)

10b9c412389814ec96025edd1f89dae817316393

Ana Bekuta već dugi niz godina važi za muzičku divu i jednu od najboljih pevačica naše narodne muzike, a sad je osvanuo snimak sa početka njene karijere koji dokazuje da je i tad bila prava dama i jedna od najboljih vokala.

Od samog početka karijere ostavljala je sjajan utisak na publiku kako svojim glasom i diskografijom, tako i stasom i damskim ponašanjem.

ANA BEKUTA 2

Za nju svi kažu da je prava dama, a pevačica ovaj epitet opravdano i sa ponosom nosi sve ove godine koliko se druži sa mnogobrojnom publikom. Sada se na društenim mrežama pojavio snimak star tačno 20 godina, koji govori upravo u prilog ovom epitetu koji pevačica nosi.

Naime, Ana je tada nastupala u čuvenoj emisiji „Grand šou“ gde je izvodila pesmu „Dve suze“. Ispod ovog videa su se samo nizale pohvale na njen račun, a mnogi tvrde da dama uvek ostaje dama i da se Ana sa godinama nije mnogo promenila.

ana bekuta stara slika

Pevačica često i na snimanju emisije „Zvezde Granda“ privlači pažnju i izaziva lavine pozitivnih komentara odabirom stajlinga. Ona se trudi da svaki put pokaže nešto novo, a uvek joj polazi za rukom da nas sve ostavi bez daha.

Kako je Ana izgledala pre 20 godina pogledajte u videu ispod teksta:

Foto: Z.K.Munja/youtube/,
Autor: A. Milinković