„Voleo život, pevao i džabe“: Kolege i prijatelji se opraštaju od tragično preminulog pevača

nemanja

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Nemanja Vuković poginuo je u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovaca, a ova vest šokirala je i dugoko potresla njegove prijatelje i kolege.

Mladi pevač bio je blizak prijatelj rijaliti učesnika Mladena Vuletića koji je jedva smoga snage da govori za domaće medije.

Verujte da smo svi u šoku. Velika je tragedija. Mnogo dobar dečko. Ja ne mogu to da vam opišem koja je bio veličina. Niko ne može da poveruje da se to dogodilo. Ima dva brata, oca, majku. Predivna familija. Ljudi su zavijeni u crno. Ne znam sta bih rekao za momka koji je svakome želeo da učini, pevao je mnogima za džabe, voleo život, ljude. Živeo je u Beogradu, a obožava rodnu Foču, tamo će da bude sahranjen. Tuga velika, šta da kažem – rekao je Mladen za Kurir.

IMG 2298

Ovog meseca Nemanja je trebao da održi koncert sa koleginicom Slađom Alegro koju je tragična vest duboko potresla.

U šoku sam. Saznala sam pre par minuta. Divno dete. Trebali smo na Malti da radimo, ne znam šta bih rekla – rekla je pevačica za domaće medije.

Od mladog pevača preko društvenih mreža oprostile su se i kolege iz Zvezda Gradna sa kojima je bio blizak.

Mrzim kad me probude ružne vesti. Bože, da li je moguće? Ode još jedan mlad život i perspektivan pevač, užas. Nemanja dragi počivaj u miru– uz ove reči od kolege se oprostila Nevena Nensi Stojanović.

E moj ludače dobri. Gde ode? Počivaj u miru Božijem – napisala je Milica Atanacković, a od kolege se oprostio i Žarko Madžić:

Neka ti je laka zemlja brate moj, počivaj u miru.

IMG 2299

Podsetimo, Nemanja Vuković (22) takmičio se u „Zvezdama Granda“ u sezoni 2018/2019, gde je žiri hvalio njeg glas, ali i stas. Poreklom je iz Foče, gde je pohađao Srednju Ekonomsku školu. Pored toga što je pevao, Vuković je svirao i klavijaturu.

Muzički idol bio mu je Peđa Medenica sa kojim je u jednom trenutku i sarađivao. Nakon takmičenja „Zvezde Granda“ tragično nastradalom pevaču su se otvorila mnoga vrata, a članovi žirija predviđali su mu blistavu muzičku karijeru.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk