Pet stvari koje niste znali o Sandri Mladenović, jedna će vas ostaviti bez teksta: „Pored njega sam zavolela UNIFORMU“

SANDRA MLADENOVIC ASMM SNIMANJE 28112022 FOTO MUNJA 1 1

O vanserijskom talentu mlade Nišlijke Sandre Mladenović govori ceo region. Učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“ kupila je srca mnogih, a kao kruna truda i desetomesečne borbe stiglo je visoko treće mesto u spektakularnom finalu.

Ipak, malo ko zna o Sandrinom privatnom životu, a eskluzivno za Grand podelila je ono što o njoj do sada niko nije znao, osim članova porodice.

-Završila sam srednju školu sa diplomom Vuk Karadžić. Privlačila me je medicina, volela sam to da učim i nikada nisam bila „kampanjac“ u školi- ispričala je Mladenovićeva za Grand, a odgovorom na pitanje da li ima neostavrenu želju nas je zatekla.

-Želim da završim Vojnu akademiju. Otac mi je vojno lice i pored njega sam zavolela „uniformu“ i iskreno se nadam da ću tu želju sebi uskoro ostvariti.

sandra mladenovic 1

S obzirom da je veoma komunikativna naredno priznanje nas ni malo nije iznenadilo.

-Progovorila sam sa pet meseci, a prohodala sa osam. Uvek se smejemo kada pričamo o tome i u porodici se uvek šale sa mnom kako sam oduvek bila pričalica.

sandra mladenovic

Čini se da je od malih nogu zaista bila posebna, a za razliku od većine devojčica lutke nisu bile njene omiljene igračke

-Kao mala volela sam više da se igram sa autićima, pištoljima za decu, više sam volela da se igram kampovanja nego sa lutkicama (smeh)- otkrila je Sandra.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović