Login/Registracija

Prinova u ZVEZDAMA GRANDA, takmičar van sebe od sreće: „Dobio sam jedno dete, čekam drugo“

ipiccy image 8

U „Zvezdama Granda“ dešavaju se lepe stvari, a jednu od njih za Grand podelio je ovogodišnja učesnik Mustafa Bidžan koji posle prvog deteta očekuje uskoro i drugo.

Mustafa se prošle subote direktno plasirao u treći krug, a zajedno sa protivnicom iz duela Marijom Previšić iz Neuma otkrio je koliko im je pomogla podrška mentora da na sceni budu što ubedljiviji.

-Stvarno sam radila i priželjkivala tu šesticu, i evo došla je hvala bogu. Veoma sam ponosna što sam u timu kod Dragana Stojkovića Bosanca. Lepo sarađujemo i verujem i u njega i u sebe. U prvom krugu sam bila bolesna i ispala sam pa su me naknadno vratili u takmičenje. Pokazalo se evo da to ne mora ništa da znači, došla sam da radim, vežbanje i trud se isplatio – rekla je Marija zadovoljna nastupom i istakla u čemu joj je Bosanac konkretno pomogao:

-On je jako pristupačan i prvo je ljudina, što mi mnogo znači. Popravio mi je neke sitnice koje su zapravo veoma važne za izvedbu. Radila sam iz dana u dan na tome.

IMG 8959

Mustafa se pripremao kod Đorđa Davida sa kojim je razrađivao nastupe u svakoj pesmi do najsitnijih detalja.

-Mi smo puno vremena proveli zajedno, najviše proba imamo što mislim da je već poznata stvar. Svašta nešto me je savetovao a najviše da izbacim to neko svoje pozitivno ludilo na sceni, da ne skidam osmeh i da rokam – ispričao je Mustafa.

Takmičar je rekao i da vidi svoju karijeru u uzlaznoj putanji, kao i da je zadovoljan onim što mu se za sada dešava, prvenstveno po Bosni i Hercegovini i Sarajevu, odakle je.

IMG 8873

Da se najbolji rezultati postižu kada se bavite onim što volite dokaz je Marija koja pevanje prosto obožava.

-Prvenstveno uživam u pevanju i mislim da je to na kraju dana i najvažnije, da radiš ono što voliš – rekla je Marija.

Oboma je porodica najveća podrška a Mustafa je podelio radosne vesti.

-U poslednje vreme mi se dešavaju neke lepe stvari u životu. Dobio sam već jedno dete i čekam drugo. Opet ljubav miris širi, opet lipe cvetaju. Ispunjen sam, osećam se ekstra, imam punu podršku svoje porodice i svoje buduće žene – otkrio je Mustafa za Grand.

Marija je takođe istakla porodicu na prvom mestu i velika podrška u svemu što radi.

-Pokreću me moja porodica, moja sestra i moj brat, bez njih ništa ovo ne bi bilo moguće – naglasila je Marija.

IMG 8918 768x512 1

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić