Login/Registracija

Ana Bekuta ima jaku poruku za žene: „NISTE ROĐENE DA BUDETE SLUŠKINJE“ (FOTO)

Širom sveta danas se obeležava Osmi mart kao dan žena, a popularna pevačica narodne muzike i članica žirija „Zvezde Granda“ Ana Bekuta današnji dan iskoristila je da damama čestita praznik, te da ih ohrabri i prenese snažnu poruku na društvenim mrežama preko Instagram profila.

Pevačica je najpre čestitala ženama praznik, a zatim objavila fotografiju na kojoj pozira nasmejana i ispod nje poslala snažnu poruku svim pripadnicama lepšeg pola.

Devojčice, devojke, žene borite se svaki dan za svoja prava, za svoj dinar, za svoje mesto i za prostor koji vam pripada. Svaki dan se setite svojih pobeda, svaki dan se setite šta ste preživele, svaki dan se setite svojih malih trijumfa i svojih velikih uspeha – započela je Ana, pa dodala:

Niste rođene da budete sluškinje, da ćutite dok u vama bukti očaj, da se pokoravate i poginjete glavu. Na kraju svakog tog dana se doterajte, najlepše ste na svetu zbog svega što nosite u sebi. Srećan nam jedan od 365 naših dana u godini.

Podsetimo, Bekuta je u više navrata javno govorila o tome koliko je bitno brinuti o duhu i telu, ali i da je ženska solidarnost veoma važna, te da žena ženi ne treba da bude vuk, već podrška.

Foto: Instagram/Printscreen/anabekuta1/Z.K.Munja,
Autor: I.Grk