Grand u kući Đule Drini, ZVEZDE GRANDA: Moderan dom pun ljubavi i antikviteta, poseduje čak i svoj muzički studio VIDEO

Grand u kući jedne od najatraktivnijih takmičarki i favorita u „Zvezdama Granda“.

Đula Drini se ove sezone pojavila u „Zvezdama Granda“ i već sa prvim pojavljivanjem skrenula pažnju na sebe i vremenom postala jedan od favorita za pobedu.

kuća đula drine

Ekipa Grand portala odlučila je da poseti Cazin, grad u Bosni i Hercegovini iz kojeg je ponikla Đula Drini.

Uslikali smo kako izgleda njen dom, kako provodi vreme sa porodicom i saznali kako je planula ljubav između nje i njenog sadašnjeg supruga.

Kuća Đule Drini odiše luksuzom, svuda moderni detalji

kuca djule drini

Lepo raspoložena i okružena njenim najmilijima, Đula je ekipi Granda poželela dobrodošlicu u njen devojački dom u kom je živela do udaje i preseljenja u Švedsku.

kuća đula drine

Na vratima nas je dočekala sa ćerkicom, a zatim nas uvela u svoj moderno opremljen dom u kom poseduje čak i muzički studio.

-Ovo je bila moja soba koju sam delila sa sestrom, pre nego što smo se obe udale, a sada je sobu preuzeo moj brat jer je veća i raskošnija nego njegova. Međutim, on trenutno stanuje u Bihaću gde pohađa muzičku školu, pa sam se ja privremeno vratila u moju staru sobu- rekla je Đula na početku razgovora za Grand i otkrila da je njen povratak u Bosnu i Hercegovinu zbog takmičenja obradovao njene roditelje.

kuća đula drine

-Roditelji su srećni jer me sad češće viđaju, ali i zbog moje ćerkice. Mada, ja ne izlazim iz studija, tamo vežbam i spremam se za „Zvezde Granda“, ostalo nam je još da se pripremim za finale– istakla je Đula za Grand pa pokazala detalje iz devojačke sobe i uspomene koje njeni roditelji i dalje čuvaju.

Ovo je moja nagrada za najbolju pevačicu 2023. godine, a ova druga je nagrada mog oca za producentsko stvaralaštvo. Ipak, najinteresatnije će vam biti ove fotografije kada sam bila mala, evo koliko moja devojčica liči na mene. Sad vidite pravu istinu, da sam ja zapravo prirodna plavuša, ne farbam se-ponosno se pohvalila finalistkinja „Zvezda Granda“.

Screenshot 2024 06 03 200922
đula drini kuća

Đula se nekada se prezivala Velić, a za Grand je otkrila zašto je odlučila da se predstavlja kao Đula Drini.

-Prezime Drini je nekako više umetnički i zato sam ga stavila, nekako mi lepše zvuči za scenu-otkrila je za Grand i ponosno pokazala detalje iz sobe koje i dalje čuva.

Screenshot 2024 06 03 200918

Među njima našao se i najdraži dar koji je dobila od sadašnjeg supruga.

-Ovo je poklon za moj 20. rođendan od supruga, tu su sve naše fotografije, uspomone još od perioda kad smo se zabavljali. Inače, mi smo se upoznali kad sam ja imala 19 godina-rekla je za Grand i otkrila kako ju je osvojio.

Osvojio me je tako što je bio zaštitnički nastrojen, upoznali smo se na mom nastupu u Švedskoj gde mi je on bio obezbeđenje, čuvao me je tu noć. Kasnije mi se javio i prvi put je došao u Bosnu da me upozna, pre toga nikada nije bio ovde. Hteo je da odemo na kafu, ali sam mu ja rekla da nema šanse da izađemo dok se ne čuje sa mojim ocem i majkom. Sve se odigralo na neki starinski način, tako me je i osvojio-otkrila je Đula za Grand.

kuća đule drini cazin

Iako deluje krhko i nežno, ne krije da kao i svi normalni ljudi ima „žutu minutu“, a na pitanje kakva je kada je ljuta, odgovorila je:

-Teško me je podnositi kad sam ljuta. Inače sam zatvoreniji tip i nisam svađalica, ali kad se naljutim samo zaćutim, dok se stvari ne poprave same od sebe, do tad ništa ne govorim. Brzo se naljutim, planem i zaćutim, ali brzo i zaboravim. Već posle pet minuta kažem ‘Hoćemo li ići na koktel?“.

djula drini cazin kuca

Đulina porodica nema nijednu zamerku za nju i ne kriju da su joj velika podrška u takmičenju i svim njenim željama koje ima za karijeru.

Na uspeh koji je postigla u „Zvezdama Granda“ i sama je veoma ponosna, a na pitanje da li očekuje pobedu, iskreno je odgovorila:

-Očekujem, očekujem i pobedu, što da ne (smeh).

dom djule drini

Suprug je za Grand ispričao kako je jedan susret u diskoteci bio sudbonosan za nju, kao i da je svu ljubav, snagu i energiju uložio kako bi ona bila srećna i bavila se pevanjem.

Ni u jednom trenutku nije imao dilemu da li da je podrži u nameri da peva i da se prijavi za „Zvezde Granda“.

-Ne treba da se bavi time, eto tako, da bi radila, već da iskoristi talenat i da napravimo nešto od toga, da postane jugoslovenska zvezda ako je moguće, da ne kažemo bosanska-rekao je Đulin suprug za Grand.

Screenshot 2024 06 03 201255

Kako je Đula jedna od najlepših i najatraktivnijih takmičarki, zanimalo nas je i kako on reaguje na to i da li je svestan da pored sebe ima pravu lepoticu, što je prihvatio sa osmehom.

-Pa, dobro i ja sam aktraktivan (smeh)! Nosimo se zajedno, i ona sa mnom i ja sa njom. Šalim se malo, ja sam je birao i hteo sam da mi žena bude lepa-rekao je Đulin suprug za Grand.

kuća đula drine

Na pitanje da li među njima ima ljubomore, gotovo uglas su odgovorili negativno.

-Obično mu devojke na Fejsbuku šalju poruke i zahteve, ali on meni to sve pokaže, pohvali mi se. Uvek mu kažem svaka čast, ali nemoj ništa da prihvataš (smeh)– priznala je finalistkinja.

kuća đula drine

Đula je lepotu povukla na majku, za koju često misle da joj je starija sestra, a pred Grandovim kamerama gospođa Velić je otkrila kako je podnela ćerkino pojavljivanje u najgledanijem muzičkom takmičenju.

-Podnela sam sve stresno, teško. Kada ona ode na snimanja ja ostanem sa unukom, pa se stresiram po kući, stalno zovem, pišem zetu i mužu poruke da vidim kako je sve prošlo. Mada, tata je više plakao, tata je inače plačljivac veći nego ja. Ja držim u sebi, a kad mi se plače uradim to nasamo-priznala je Đulina majka i otkrila da je njen talenat prva primetila.

-Od malih nogu je pevušila, pratila „Zvezde Granda“ i maštala da ona jednog dana bude na toj sceni. Onda sam ja jednog dana rekla suprugu da je malo sasluša, jer se ona više stidela od njega nego od mene, tako je sve krenulo. Sad je svi prepoznaju, kad ode u grad svi se slikaju sa njom, a tokom „Zvezda Granda“ je popularnost baš porasla. Čak ne mogu ni ja da se sakrijem, jer me poznaju kao njenu mamu– rekla je njena majka ponosno.

porodična kuća đule drini

Na pitanje da li će finale pratiti od kuće ili uživo iz studija, kao iz topa je odgovorila:

Stresiraću se sa lica mesta, biću u studiju. Kako god da bude, ona je za mene već pobednica.

U moderno opremljenom domu Đula poseduje antikvitete, kao i muzički studio u kom se sprema za nastupe u „Zvezdama Granda“.

porodična kuća đule drini

Đula je ekskluzivno za Grand pokazala tatin sintisajezer koji krasi hodnik ispred studija.

-Ovo je neka stara verzija, muzejska stvar. Kad sam bila manja znala sam i ja da sviram, ali sad sam već zaboravila. Videla sam da ja to znam i onda sam prestala (smeh)-rekla je Đula, a potom nas povela u muzički studio.

kuća đule drini u bosni

-Ovo je naš studio, zapravo više tatin nego moj. Tu se spremamo za „Zvezde Granda“, biramo pesme, tu tata snima razne pevače i zvezde koje dolaze u njegov studio-istakla je i ponosno pokazala neverovatnu kolekciju knjiga koja za njenog oca ima posebnu vrednost.

-Tu je tatina kolekcija starih stvari koje je dobio od svog pokojnog učitelja koji ga je naučio da svira harmoniku. Kada je umro, njegova žena je tu kolekciju koju je skupljao tokom celog školovanja i života, poklonila mom ocu jer je smatrala da će on to najbolje da čuva. Bosancu smo poklonili jednu baš staru stvar, za koju je tata mislio da je idealna za njega– otkrila je za Grand.

muzički studio u kući đule drini

Đulin tata je otkrio i šta je poklonio njenom mentoru zahvaljujući kom je stigla do finala.

-Poklonio sam mu svesak nota srpskih narodnih pesama. Oduševio se, kao kad maloj bebi daš lizalo, baš je bilo emotivno, vidim da voli te stare stvari, a kad dođe daću mu da pregleda ovde sve-priznao je Đulin tata koji je ćerki najveća podrška.

-Ja sam ovde 3 u 1, tata, bodigard i stručna podrška. Od samog početka sam s njom, od kada je prvi put uzela mikrofon. Njen prvi koncert je bio u diskoteci u Orašju, Šemsa Suljaković i Đula i tada sam joj rekao da sam siguran sto posto da će jednog dana biti velika, mega zvezda-ponosno je rekao.

đula drini muzički studio
đula drini sa ocem

Na pitanje koliko mu je teško bilo kada je Đula napustila rodnu kuću i otišla u Švedsku, pevačicin tata odgovorio je sa knedlom u grlu.

-Najviše mrzim tu 2022. godinu, tada mi je preminuo otac, obe ćerke su mi se udale, sin je otišao za Bihać u srednju školu. Jedno jutro ustajemo, seli za sto, supruga i ja sami, a samo par dana pre toga je bila puna kuća, e tad je bio plač i jadikovanje. Evo sad sam zamalo zaplakao– rekao je Đulin otac sa suzama u očima, ne krijući da je veoma ponosan na uspeh svoje naslednice.

-Sinoć sam je baš pitao da li se seća šta sam joj rekao pre 5,6 godina…Da će tek napraviti veliki posao, u to sam sto posto uveren. Juče je bila na nekim sastancima i ja sam morao da se uštinem nekoliko puta da vidim da li je sve istina, da se ja uopšte nalazim kod tih ljudi– sa osmehom je priznao.

Kako izgleda kuća Đule Drini u Cazinu, kako provode vreme kad je porodica na okupu, ali i kako Đula peva sa ocem, pogledajte u celom prilogu na početku teksta.

porodica đule drini

Podsetimo, veliko finale „Zvezda Granda“ emituje se naredne subote 8. juna od 21 sat i tada ćemo saznati ko će odneti titulu pobednika.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

suprug đule drini

NE PROPUSTITE I:

Foto: L.Cvetković,
Autor: I. Ankić/J.Jović/Ž.Krstić