Ovo niste videli na TV-u: Reakcije finalista nakon ispadanja u ZG, Đula Drini poslala poruku Šejli VIDEO

Ove subote na spektakularan način završena je još jedna sezona „Zvezda Granda“ u kome se dvadeset kandidata borilo za pobedu koja je završila u rukama Šejle Zonić.

Tokom finalne večeri smenjivale su se emocije uzbuđenja, treme i sreće, a naše kamere zabeležile su reakcije kandidata nakon ispadanja.

U prvom preseku šou je napustilo osam kandidata, a mi vam otkrivamo da li su se pojedini razočarali.

IMG 7767
IMG 7777

Možda neke druge godine bude bolje– poručila je Beta Sudar dok je sa osmehom napuštala veliku scenu.

Srećne smo, nismo očekivale. Hvala svima koji su glasali– dodale su Jelena Prole i Julija sa kojima su se usaglasili i ostali.

FILP8019
IMG 9702

Na veliko iznenađenje javnosti, šest muških izvođača isplao je u drugom preseku, a pred našim kamerama pokazali su veliku zahvalnost i ponos na uspeh.

Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, meni je bilo bitno da prođem prvi pesek i u tome sam uspeo. Od sutra kreće novi život i borba za opstanak- rekao je Petar Krekić.

Utisci su predivni, želim da se zahvalim svima koji su odvojili vreme, novac i živce, prezadovoljan sam, postigao sam svoj cilj- dodao je Dejan Dačević.

IMG 9336
IMG 9312

U poslednjem preseku, šou su napustili i neki od glavnih favorita.

Super, ja sam preazadovoljna, želim svu sreću pobedniku i nadam se da će biti iz Bosne pobednik svu sreću Šejli i neka bude najbolja- poručila je Đula Drini, dok Antonija Čerkez nije mogla da sabere emocije.

Ja samo kažem neka je prošlo, nije lako biti gore još sam pod utiskom– rekla je Čerkezova, dok u videu na početku teksta možete pogledati sve reakcije finalista nakon ispadanja.

IMG 9341 1
IMG 9297
IMG 9315

BONUS VIDEO- Šejla Zonić prvi intervju nakon pobede:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić