Neočekivano: Đula Drini kao Tajson u velikom finalu, ovo još niko nije uradio u „Zvezdama Granda“ VIDEO

Neočekivano iznenađenje u velikom finalu priredila je Đula Drini koja se na sceni pojavila bademantilu na kome je pisalo “Tajson” i sa bokserskim rukavicama uz naslovnu numeru iz čuvenog filma „Roki“.

Dok je koračala ka mikrofonu, talentovana pevačica uz Cazina skidala je sa sebe boksersku opremu, da bi ostala u haljini sa staklićima u kojoj je izvela ostatak svog performansa.

DJULA DRINI ZG FOTO MUNJA 5 ok

Đula je i u završnici takmičenja ostala dosledna svom stilu kada je izvela numeru „Ni soli ni hleba“ od Šemse Suljaković uz čiji je ritam i đuskala.

Podsećamo glasanje je u toku, a ukoliko je Đula vaš favorit za nju možete glasati tako što ćete ukucati broj 12 i poslati na broj zemlje iz koje glasate.

DJULA DRINI ZG FOTO MUNJA 6 ok

Podsećamo, u toku je veliko finale „Zvezde Granda“ u kome se 20 kandidata bore za laskavu titulu, a o pobedniku odlučuje publika putem SMS glasova.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić