„Svako se nada najboljem“ Andrijana Petrušovska otkrila da li je očekivala pobedu, pomenula i Šejlu Zonić: „Hoću da saberem emocije“ VIDEO

Nakon što je drugi put okušala pevačku sreću u „Zvezdama Granda“ Andrijana Petrušovska zauzela je visoko treće mesto u finalu.

Iako joj je pobeda izmakla za dlaku, talentovana Makedonka tvrdi da joj nije žao što je trijumf odnela Šejla Zonić.

Ovo je vrlo veliki uspeh. Osećam se kao pobednik, čestitam Šejli što je pobedila, ona mi je jedna od najboljih drugarica ovde u takmičenju i ovo mi je isto kao da se meni to desilo– rekla je Andrijana za Grand nakon finala.

Andrijana Petrušovska intervju posle finala

Kao kandidatkinja koja se po drugi put takmičila u „Zvezdama Granda“, Petrušovska tvrdi da je tek sada pokazala svoj pun potencijal.

Ovog puta sam pokazala ono što sam istinska ja. Sazrela sam, prošlo je neko vreme i izdominirala je prava ja– kazala je Makedonka koja deo zasluga pripisuje i njenom mentoru Miliju:

Jeste, naravno da je Mili zaslužan. Zrelija sam, pa sam drugačije prihvatala savete za razliku od prošlog puta kada sam bila hiperaktivna. Ovo je za mene nešto novo, kao da nikada nisam bila i zahvaljujem se svima koji su glasali za mene.

ANDRIJANA PETRUSHOVSKA ZG FOTO MUNJA 3 ok

Pitali smo je i da li se razočarala nakon prvog finala u kome je osvojila deseto mesto.

Svako od nas se nada dobrom plasmanu i pobedi, ali tada mi je bilo okej. Kada vratim film, radovala sam se i tom uspehu koji sam ostvarla kada sam se prvi put prijavila i sa 21 godinu stigla do finala, a ovo je sada druga era– objašnjava Petrušovska.

Svesna da borba za njeno mesto na estradi tek počinje, Andrijana otkriva i kakvi su joj planovi za dalje.

Hoću da saberem emocije, da popričam sa mojim roditeljima, da odem nekoliko dana na odmor da ne razmišljam ni o čemu jer je devet meseci bilo neprestano rada i euforije oko takmičenja. Kada se vratim počeću da razmišljam o projektima koje mogu da radim sa Grandom– kaže pevačica koja bi volela da nastavi saradnju sa Milijem.

IMG 5104

Pričali smo nešto, ali ne znamo još, čekali smo da prođe finale da porazgovaramo šta i kako dalje. Svakako ću sarađivati sa Grandom i Milijem. Došla sam da budem deo Grand produkcije i lepo je kada imaš potporu, ne mogu sama. Uspeh je da stigneš do finala, ali eto Zorana Mićanović je bila u četvrtfinalu i Mili je sa njom uradio posao i na njenom primeru vidimo da je sve moguće– objasnila je Anrdijana čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početu teksta.

BONUS VIDEO- Ceca i Šejla nakon pobede u „Zvezdama Granda“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić