Sve što niste znali o Šejli Zonić: Pevačica je do finala krila ove detalje iz života

SEJLA ZONIC 30 GOD. TUZLA BIH 22

Tridesetogodišnja Šejla Zonić iz Tuzle već prvim nastupom u „Zvezdama Granda“ očarala je čitav region, a mi vam otkrivano činjenice koje niste znali o životu finalistkinje koja sutra nastupa pod rednim brojem 8.

Šarmantna pevačica koja je ove sezone radila sa Svetlanom Cecom Ražnatović uspela je iz prvog pokušaja da se plasira u veliko finale, što je samo retkima pošlo za rukom.

SEJLA ZONIC 30 GOD. TUZLA BIH 68

Malo ko zna da Šejla ove sezone nije bila u baražu, već je u svakom krugu prolazila direktno i to sa maksimalnim bojem glasova.

Uglavnom je od članova žirija dobijala pohvale, ali se u svakom krugu našla i neka kritika koja je bila dobronamerna, dok su joj saveti pomogli da se opusti još.

-Šejla, kao i uvek zavidno znanje si pokazala skoro pa da nema tajni za tebe, osim što ti nekad sklizne kraj, ali to je jedna kap u moru za tebe ti si jedan predivan kandidat i vidim da ćeš nam se vrlo brzo pridružiti – rekla je Ana Bekuta u jednoj emisiji.

 Kod Šejle je bilo grešaka, ali tvoje iskustvo i sigurnost kada pogrešiš zaslužuju nagradu. Zaslužuješ svaku pohvalu od nas, ali onda ti gledamo u sitna crevca primetimo svaku sitnicu koja se dešava svima nama. Drago mi je što možemo reći da si nam koleginica, čestitam ti – istakla je Snežana Đurišić jednom prilikom.

ipiccy image 11

Marija Šerifović i Dragan Stojković Bosanac su u nekoliko navrata Šejli skrenuli pažnju na greške, a ona je njihove savete uvažila i pokazala se još bolje na Grandovoj sceni.

Interpetativna kreativnost je za deset, sve što treba da se čuje, to se čuje, naručito u drugoj pesmi Dragane Mirković koju sam ja producirao. Jedini savet tebi, pošto si muzički obrazovana, preporučio bih ti da ne pretežeš sa visinama, pukne ti glas malo. Počela si da preambiciozno pokazuješ sve svoje kvalitete, ali već si sve pokazala još od prvog kruga – rekao je Bosanac.

– Dobro si pevala, ali nemoj da preterano razmišljaš o pevanju. Što budeš više mislila o tome, ovde će biti veća polemika. Ti ćeš sve da otpevaš tačno, ima mnogo drugih stvari o kojima treba da misliš, ali nije ni vreme ni mesto da pričam o tome. Srešćemo se negde, pa ću ti reći, jedino je pevanje sto posto ispravno, sve ostalo je pogrešno, reći ću ti kasnije – kazala je Marija u jednoj emisiji.

sejla z

Pevačica je sve ove savete čuvene osmroke uvažila, pa je tako u nastavku takmičenja pokazala maksimum, i tako su članovi žirija u narednim emisijama potvrdili da se popravila.

Iako su je još na samom početku prozvali Adel iz Bosne, pevačica kaže da je voli da je porede sa bilo kim i želi da izgradi svoje ime.

sejla zonic zvezde

Šejla je završila Fakultet muzičke umetnosti u Sarajevu, a nakon toga je odbranila magistarski rad, dok je i među retkim pevačima koji poseduju apsolutni sluh.

Ovo skoro niko ne zna! Rođena sam sa apsolutnim sluhom ili “Perfect pitch”, i to je bila tema mog magistarskog rada na Muzičkoj akademiji. Ukratko, to je talenat sa kojim sam se rodila i pomaže mi da dosta stvari u vezi muzike lakše i brže naučim – kazala je jednom prilikom finalistkinja, a to je i dokazala pred našim kamerama, što možete pogledati u videu ispod.

Podsetimo, veliko finale „Zvezda Granda“ na programu je sutra od 21h, a prenos možete pratiti na televiziji Pink, Nova BiH, Nova M i Sitel.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković