Login/Registracija

Ovo je verenica Dženana Rakića: Krio je tokom takmičenja, a uskoro staju na ludi kamen (FOTO)

DZENAN RAKICok 3

Dženan Rakić briljirao je tokom višemesečne borbe u takmičenju „Zvezde Granda“ zahvaljujući svom talentu i autentičnosti.

Ipak, ne bi sve bilo tako lako da nije imao veliku podršku izvan kamera, posebno od svoje lepše koja se tokom cele sezone „Zvezda Granda“ dobro skrivala od kamera, ali ne i u finalnoj noći kada je ekipa Grandove redakcije „uhvatila“.

dzenanova zena

Naime, Dženanovu verenicu usnimili smo dok je svom dragom popravaljala fizuru.

-Žena malo radi neke izmene na mojoj frizuri pre nego što izađem na scenu- rekao je Dženan tom prilikom, a verenica je objasnila da ne želi da mu fizura smeta u finalnoj noći s obzirom da je spremio energičan nastup.

-Malo mu samo ispravljam frizuru da mu ne bi smetala, bolje je ovako- rekla je lepa crnka i otkrila da je organizovala prijatelje i komšije da glasaju za Dženana u spektakularnoj završnici.

dzenann

Inače, Dženan je tek pred sam kraj takmičenja otkrio da mu ona više nije devojka već verenica, ali i da planiraju uskoro da stanu na ludi kamen.

-I otac, bend i devojka koja više nije devojka nego je verenica su mi najveća podrška. Čekamo da se završi čitava priča u vezi sa takmičenjem i po završetku „Zvezda Granda“ idem kod matičara -rekao je Dženan tokom takmičenja, a nakon završetka progovorio o ljubomori.

Ona mi je bila podrška kroz celo takmičenje, zadovoljna je mojim plasmanom. Posle finala me je utešila i poželela sreću. Volim da se šalim na temu ljubomore. Svesna je mog posla i da su žene moja publika. Zna ko sam i šta sam i svesna je da je to samo moja publika– izjavio je Rakić.

dz zena

BONUS VIDEO: Dženan Rakić iskreno o mentoru Đorđu Davidu

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović