„Bilo me je sramota što ih nosim“, Ćemo otkrio detalje iz detinjstva koje nikada neće zaboraviti

CEMO ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 32 ok 768x512 1

Ćemo već dugi niz godina uživa popularnost jednog od najtraženijih pevača u regionu, ali malo ko zna da njegov put do uspeha nije bio ni malo lak.

Svoju skromnost i prizemnnost zbog čega ga danas najviše cene pripisuje svojoj iskrenosti i hrabrosti da govori o svemu kroz šta je prolazio.

-Nisam nikada bio gladan, ali sam bio željan mnogih stvari. Mada to su bila neka druga vremena, vremena kada je na ovim prostorima sve krenulo nizbrdo. Ipak, moje generacije pamte ratove, probleme, podele po raznim osnovama i frontovima. Te podele ne podnosim, vežu me za to nemanje- prisetio se pevač teških životnih perioda.

cemo2

Dok mnogi detinjstvo pamte kao najlepše doba, pevačevo odrastanje bilo je prožeto brojnim poteškoćama koje su od njega napravile borca, kako sebe često voli da nazove.

-Tih devedesetih je sve bilo ružno. Ja sam tada bio u Beranama, otac i majka su ostali bez posla i bilo je povuci-potegni. Eto na primer, ja nikada nisam, bio na školskoj ekskurziji zato što tada kada sam mogao nisam, da ne objašnjavam sada što, a kasnije nije bilo novca za to- ispričao je pevačnedavno za Grand, a potom otkrio detalje o kojima bi malo ko sa estrade govorio:

-Štedeo sam svoje roditelje jer sam znao da nemaju. Nosio sam patike koje mi kupe i to sa oduševljenjem a nisu mi se sviđale, na primer bilo me je sramota što ih nosim. Baš nemam problem da pričam o svemu tome i zato sam izabrao da budem borac! Ne bih da me žali niko i moj stav od početka je da želim da se borim.

cemo1

Podsetimo, Ćemo je rodom iz Berana na koje je veoma ponosan, a nedavno je ekskluzivno za Grand govorio o svom rodnom mestu.

 Retko je da pevača vole iz mesta odakle je, ali ja sam ponosan Beranac. Najlepše je kada sretnem svoje drugare i kažu: „Bože, ti si ista budala kao iz srednje škole“– kaže Ćemo za koga se i dalje poznanici iščuđavaju što ga slava nije udarila u glavu.

– Nisam ja Elton Džon ili neko sa svetskom karijerom. priznajem, dosta ljudi sam zaboravio jer ih ne srećem često, ali uvek se javim svima koje sretnem– iskren je pevač.

BONUS VIDEO: Ćemo iskreno o zdravstvenom stanju

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović