Emina Tufo se udala u tajnosti: „Planiram proširenje porodice, suprug mi je velika podrška“ (VIDEO)

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ Emina Tufo udala se pre više od mesec dana u najvećoj tajnosti za svog izabranika sa kojim je već šest godina u skladnoj vezi.

Iako je od medija pokušala da sakrije ovu informaciju, ubro su snimci sa venčanja isplivali na društvenim mrežama i tada su svi saznali da je stala na ludi kamen.

emina tufo

-Srećno sam se udala pre nekih mesec dana, baš mi je drago što ste došli u posed tih informacija, mi smo to ljubomorno čuvali za sebe. Sa druge strane, nemamo problem da se radosne vesti daleko čuju – počela je ona za Grand.

Emina je imala tu privilegiju da joj na venčanju peva Zorica Brunclik, a mlada pevačica kaže da njihovo prijateljstvo datira od kada se takmičila u „Zvezdama Granda“.

-Prijateljstvo datira nekih sedam, osam godina, od takmičenja. Ona je mene od prvog pojavljivanja jako zavolela, ja sam odrasla uz njene pesme. Godinama smo jedna drugoj slale poruke, čestitale praznike, onda je došao momenat da ja uplovim u bračne vode. Pričala sam sa suprugom i pitala ga šta on misli da zamolimo nju da nam malo dođe, dovoljno je bilo sat vremena. Ona je je ostavila sve obaveze i prihvatila, isto tako sam i ja došla na krštenje njene unuke – dodaje Emina.

Pevačica priznaje da joj je suprug velika porška kada je njena muzička karijera u pitanju i da je već godinama prati na nastupima i snimanjima.

-Ja sam već godinama usko vezana za njega, on je odlučio da bude velika podrška u mom poslu. Većinu posla on i vodi, za ovih šest godina nismo imali jednu ljubomornu scenu, verujemo jedno drugom i podržavamo se. Nije muzičar, ali je godinama uz mene tu, navikao je već i naučio mnoge stvari, dugo je u ugostiteljstvu pa je već mnogo toga znao – priznaje ona.

332320865 971207503779383 5951200657868613686 n

Kako posle venčanja sledi proširenje porodice, pevačica za kraj razgovora otkriva da li će se uskoro ostvariti u ulozi majke.

-Imamo u planu naravno, kada Bog bude dao, biće. U svakom slučaju nisam vas zvala kada je bila svadba, ali kada bude to dođite u Sarajevo, pa da proslavimo zajedno – zaključila je ona.

BONUS VIDEO: Nastup Emine Tufo u Zvezdama Granda:

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/Instagram,
Autor: A. Milinković