Login/Registracija

Dženan Rakić ogolio dušu nakon finala: „Brine o nama kao da smo deca od pet godina“ (VIDEO)

DZENAN RAKIC 23 GOD. BIHACBIH 1

Talentovani pevač iz Bihaća Dženan Rakić zasluženo je sebi obezbedio mesto u finalu šesnaeste sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. On je krije sreću zbog velikog uspeha, a pred našim kamerama sumirao je utiske nakon finala.

Pevač kaže da je sve ovo za njega veliki uspeh, ali sa druge strane ističe da mu je pripala posebmna čast da otvori veliko finale svojim nastupom.

DZENAN RAKICok 3

-Iskreno je velika čast otvoriti finale, osećaji se mešaju. Drago mi je sa jedne strane, ali i žao što se sve ovo završava. Pre svega zbog lepo druženja u timu i sa ljudima izvan našeg tima. Mogu reći da je zaista jedna velika čast – počeo je on za Grand.

Dženan priznaje da mu je najveći utisak čitavog takmičenja mentorski rad Đorđa Davida, koji mu je kako kaže mnogo pomogao ne samo oko pevanja, nego oko celokupne pripreme za nastupe.

Capture 18

-Utisak je apsolutno mentorstvo Đorđa Davida. Ne samo što je on dobar čovek ovako privatno, već što brine o nama kao da smo deca od pet godina. Da li smo pili hladno, pušili puno cigareta, kako šta, brine se jako o nama – kaže on i dodaje:

-Naravno da je utisak i ceo žiri, njihove sugestije i naše ovo druženje ovde u bekstejdžu i neverovatna energija na sceni.

Capture 19

Za sam kraj razgovora, Dženan priznaje da već na vidiku ima nove pesme i projekte koji će uskoro ugledati svetlost dana.

-Već imam neke planove koje pokušavam da realizujem ali o tome ću da razišljam sutra ujutru – zaključio je on kroz smeh nakon finala za Grand.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/I.Grk