Login/Registracija

Ovako se ponaša Mikica Bojanić sa porodicom na plaži, prolaznici u neverici zbog prizora na primorju (VIDEO)

Mikica Bojanić, nakon višemesečnog boravka u rijalitiju, napokon uživa sa porodicom na dugoočekivanom odmoru. Iako je proputovao pola sveta, pevačeva oaza mira nalazi se nadomak Herceg Novog, gde njegov otac Miloš poseduje luksuznu vilu u kojoj obožava da provodi letnje dane sa najmilijima.

mikic azena

Ekipa našeg portala koja patrolira promorjem, ulovila je raspoloženog pevača na plaži ispred očeve vile gde se kupao sa suprugom i decom, a sudeći po njihovim osmesima, presrećni su što su ponovo na okupu.

mikica sin

Raspevani Mikica uveseljavao je kupače hitovima koji su se samo nizali, a kada je ugledao svoju lepšu polovinu posvetio joj je stihove čuvenog hita Modelsica.

Jer gradom ide šef stanice. Stigla je mamiška, direktno iz Toronta– obradovao se kada je video suprugu Dušicu, a zatim je nastavio da se igra sa klincima i pevuši kada je pokušao da navede svoju ćerku da zapeva sa njim.

mikica m

Moj život je moja stvar, bio prosjak ili car– pevao joj je na uvce dok je nagovarao da mu se pridruži i da otpeva pesmu sa hora, ali ona je stidljivo odbijala dok je ronila oko tate.

Bog mi je svedok da sam je voleo i da je nisam još preboleo– prebacio se Mikica na repertoar Jašara, dok su prolaznici komentarisali kako im je ulepšao dan svojom pesmom i energijom.

jiooi

Nakon druženja u vodi, pevač je još neko vreme proveo na doku dok je razgovarao telefonom i uživao u pogledu koji se puža.

image00001 3

BONUS VIDEO:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Ankić/Pantelić,
Autor: Čumić/Ankić/Pantelić