Ovo je muškarac kome će Emina Tufo roditi dete, krije ga kao zmija noge FOTO

suprug emine tufo
Instagram/eminatufo95

Bivša učesnica „Zvezda Granda“, Emina Tufo otkrila je da je u blagoslovenom stanju, nakon što se udala u tajnosti.

Pevačica je za Grand nedavno otkrila da planira proširenje porodice, a to se sad i dogodilo.

Mnogi se pitaju ko je muškarac koji je osvojio pevačicino srce i kome će uskoro roditi bebu.

Ovo je suprug Emine Tufo kome će pevačica roditi dete

suprug emine tufo
Instagram/eminatufo95
suprug emine tufo
Instagram/iam_amelded

Kako je rekla on ne želi da se javno eksponira, a on njegovu odluku poštuje te su retki trenuci da objavi fotografiju sa njim na društvenim mrežama.

Upravo je to jedan od razloga zbog čega je pevačica odlučila da sudbonosno „da“ izgovori u tajnosti, a za Grand je otkrila da joj je na svadbenom veselju pevala Zorica Brunclik.

Prijateljstvo datira nekih sedam, osam godina, od takmičenja. Ona je mene od prvog pojavljivanja jako zavolela, ja sam odrasla uz njene pesme. Godinama smo jedna drugoj slale poruke, čestitale praznike, onda je došao momenat da ja uplovim u bračne vode. Pričala sam sa suprugom i pitala ga šta on misli da zamolimo nju da nam malo dođe, dovoljno je bilo sat vremena. Ona je je ostavila sve obaveze i prihvatila, isto tako sam i ja došla na krštenje njene unuke– rekla je Tufo.

suprug emine tufo

Ipak, ono što je najbitnije, kako je i sama rekla, da joj je muž najveća podrška i vetar u leđa.

Ja sam već godinama usko vezana za njega, on je odlučio da bude velika podrška u mom poslu. Većinu posla on i vodi, za ovih šest godina nismo imali jednu ljubomornu scenu, verujemo jedno drugom i podržavamo se. Nije muzičar, ali je godinama uz mene tu, navikao je već i naučio mnoge stvari, dugo je u ugostiteljstvu pa je već mnogo toga znao -otkrila je Emina za Grand.

suprug emine tufo
Instagram/eminatufo95

BONUS VIDEO: Emina Tufo otkrila sve detalje tajnog venčanja

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram/iam_amelded/eminatufo95,
Autor: J. Jović