Zašto je Ibro Bublin još uvek sam? Pobednik „Zvezda Granda“ priznao šta ne štima u ljubavi

Ibro Bublin o devojci 7

Iako važi za jednog od najpoželjnijih pevača,pobednik „Zvezda Granda Ibro Bublin po svemu sudeći nema sreće u ljubavi.

Do sada se samo nagađalo da li ima devojku, a on do sada javno nikada nije predstavio svoju izabranicu. Kako je za Grand rekao, to će učiniti onog momenta kada se u njegovom životu pojavi ona prava.

ibro bublin

Ne krije da i on, kao i njegove kolege dobija razne poruke na društvenim mrežama, a dogodilo se da i jednu devojku upozna baš na taj način.

-Upoznao sam neke i preko mreža, ne mogu da se pohvalim da je to baš često, retkost je, ali jesam. Ne mogu da kažem da se to završilo slavno, ali na nekoj sredini. Ja nisam imao mnogo partnera u svom životu, ali ono što sam imao, i dalje sam u dobrim odnosima. Ne znam da li može na prste jedne ruke nabroje, neko sam ko kad zavoli to bude onako kako treba – kazao je on nedavno.

ibro bublin zaljubljen u koleginicu sa estrade

Ibru i na nastupima prilaze devojke sa raznim ponudama, a on je za naš portal otkrio kako se snalazi u takvim situacijama.

-Prilaze mi lude devojke, kada kažem lude mislim na to da su lude u pozitivnom smislu jer ja napravim takvu atmosferu. Možda delujem kao da sam statičan dečko, ali sa druge starne imam i volim energične nastupe – rekao je Ibro za Grand.

IBRO BUBLIN

Kada je reč o devojci koju on traži, ima jedan poseban kriterijum, a to je da ta devojka potpuno razume posao kojim se bavi.

Ja sam uvek zaljubljen. Meni nije teško da budem u vezi kada imam devojku pored sebe koja razume moj posao. Dovoljno je da mi kaže idi srećo radi, dođi na vreme i donesi pare. Nisam imao mnogo ljubomorne devojke, ako te ta osoba voli mora da ima makar malo razumevanja  – istakao je mladi pevač.

BONUS VIDEO – Vožnja sa Ibrom Bubinom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović/Instagram,
Autor: A. Milinković