Login/Registracija

OVO ĆE SE DUGO PREPRIČAVATI: Marija Šerifović zbog NJE napravila PRESEDAN (VIDEO)

Svima je već dobro poznato da pevačica Marija Šerifović ne nastupa na privatnim zabavama, već samo na velikim koncertima.

Međutim, dešavaju se momenti kada i ona napravi presedan i za svoju publiku napravi iznenađenje koje se dugo pamti i prepričava.

Pre nekoliko dana je sa bendom otišla u Novi Sad, gde je bila iznenađenje Vesni koja je organizovala proslavu povodom 50.og rođendana.

-Idem sada u Novi Sad, pozvana sam da pevam na jednoj proslavi. Sad ne znam o čemu se radi, da li je neka godišnjica u pitanju ili rođendan, ali mislim ipak da je rođendan. Uglavnom, ja sam iznenađenje večeras i nadam se da će ta žena sve ovo lepo i hrabro podneti – rekla je ona na početku videa.

Iznenađenje je uspelo, kada je Marija ušla u salu, slavljenica i svi gosti su ostali u šoku. Glavni krivac za ovo neočekivano iznenađenje bio je Vesnin suprug koji je u najvećoj tajnosti danima pripremao sve ovo i niko nije mogao da nasluti šta će se dogoditi tog dana.

Posebno emotivan momenat bio je kada je Marija sela na binu i samo za Vesnu i njenog supruga otpevala čuveni hit „More pelina“ koji je bila njihova specijalna želja.

Foto: youtube/Marija Šerifović,
Autor: A. Milinković