Login/Registracija

OVO ĆE SE DUGO PREPRIČAVATI: Marija Šerifović zbog NJE napravila PRESEDAN (VIDEO)

Capture 6 35

Svima je već dobro poznato da pevačica Marija Šerifović ne nastupa na privatnim zabavama, već samo na velikim koncertima.

Međutim, dešavaju se momenti kada i ona napravi presedan i za svoju publiku napravi iznenađenje koje se dugo pamti i prepričava.

Pre nekoliko dana je sa bendom otišla u Novi Sad, gde je bila iznenađenje Vesni koja je organizovala proslavu povodom 50.og rođendana.

-Idem sada u Novi Sad, pozvana sam da pevam na jednoj proslavi. Sad ne znam o čemu se radi, da li je neka godišnjica u pitanju ili rođendan, ali mislim ipak da je rođendan. Uglavnom, ja sam iznenađenje večeras i nadam se da će ta žena sve ovo lepo i hrabro podneti – rekla je ona na početku videa.

Marija 1

Iznenađenje je uspelo, kada je Marija ušla u salu, slavljenica i svi gosti su ostali u šoku. Glavni krivac za ovo neočekivano iznenađenje bio je Vesnin suprug koji je u najvećoj tajnosti danima pripremao sve ovo i niko nije mogao da nasluti šta će se dogoditi tog dana.

Capture 6 36

Posebno emotivan momenat bio je kada je Marija sela na binu i samo za Vesnu i njenog supruga otpevala čuveni hit „More pelina“ koji je bila njihova specijalna želja.

Foto: youtube/Marija Šerifović,
Autor: A. Milinković