Zorica Erić postala najmlađa baka na estradi, ćerka se porodila pre vremena: „U inkubatoru je, njegovo ime govori koliki je borac“

zorica eric cerka 1

Nekadašnja pobednica šoua „Nikad nije kasno“, Zorica Erić, sinoć je postala baba i to u 44-oj godini, i konačno se okitila titulom najmlađe bake na estradi, što je i priželjkivala.

Njena ćerka Ivona rodila je dečaka koji je požurio da ugleda svet, budući da je rođen u osmom mesecu.

Za Grand Zorica je ponosno podelila srećne vesti i otkrila kakav je osećaj postati baka na pragu pete decenije, ali i kako je protekao prvi susret sa naslednikom koji je prevremeno došao na svet.

-Rodio se moj lepotan, konačno sam postala baka. Nemam adekvatan opis za ovaj osećaj. Baš sam emotivno reagovala i na susret sa bebom i čini mi se još emotivnije kad sam videla Ivonu nakon porođaja. Moja ćerka je postala majka! Neverovatno- u dahu je rekla Zorica za Grand i otkrila kako su se majka i beba, ali i koje ime su dali nasledniku.

-Ivona se oporavlja, dugo je imala bolove. Beba je rođena ranije, kao i njegova majka. Tako je i ona požurila. Sitan je i nezreo, u inkubatoru je, ali nije on tek tako Vuk. To je naš borac – rekla je pevačica.

IMG 01e18fcd6e74378d28cdf190721b21b4 V

-Beba je prebačena iz Kragujevca na neonatologiju, jer je rođen u osmom mesecu. Svesni da to prosto mora tako, inkubator, terapija. Sve će to biti dobro – nada se Zorica i objašnjava kako je Vuk dobio ime.

Ivona i Toni su hteli Vasilije, ja sam jednom u razgovoru predložila da bude Vuk. Pošto nisam baš bila oduševljena imenom Vasilije, počela sam da ih zezam da ćemo ga zvati Vasko žabata, da ćemo kupiti gitaru i žabu kad se rodi, pevali stalno tu pesmu i naveli ih da se predomisle – našalila se novopečena baka.

Kako ih je prevremeni dolazak malenog Vuka sve iznenadio, tako je slavlje u njihovoj porodici logično izostalo.

-Nismo još slavili.Vremena za slavlje ima dovoljno. Prvo da nam Vuk ojača -izjavila je Zorica.

beba
Foto: Fejsbuk,
Autor: I. Ankić