„Uvek ima raznih izazova“ Džejla Ramović otkrila šta joj je Marija Šerifović rekla za novu pesmu i sa kim je išla na Island (VIDEO)

313958330 1286203528618473 912768537846035786 n
Foto Instagram dzejlaramovic

Džejla Ramović nedavno je objavila novu pesmu „Sparta“, koja je u rekordnom roku oborila sve rekorde slušanosti i oduševila sve minimalističkim kadrovima spota koji je sniman na Islandu.

Nekadašnja pobednica šou programa „Neki novi klinci“ i „Zvezda Granda“ otkrila je tokom karijere i poduže diskografske pauze imala razne nedoumice, te je na ovu pesmu dugo čekala.

-Uvek ima raznih izazova, ali mislim da uz dobro okruženje, porodicu, dobre ljude, prijatelje sve se prevaziđe. Svašta može da se desi na mom muzičkom putu, ali sve se da ispraviti i rešiti i ja zaista uživam – istakla je Džejla i dodala da otuda i njena diskografska pauza.

Priznaje da je bilo veliko opterećenje šta će da snimiti, budući da je prethodnu pesmu „Ruine“ teško nadmašiti, ali je sigurna da je „Sparta“ jednako kvalitetna.

-Vredelo je da čekam, pesmu sam prepoznala na prvo slušanje. Pesma i ja smo se konektovale, što se kaže. Ponosna sam što stojim iza takve pesme. Jako mi se dopala, divna je i drago mi je što je našla put do moje publike– istakla je pevačica.

dzejla 3

Osim same pesme koju potpisuje, kako kaže dream team Kosana Stojić i Nemanja Antonić, publiku je osvojio i minimalistički spot koji je sniman na Islandu.

Mada se očekivalo da čitav tim stoji iza njenog fenomenalnog spota, pevačica je otkrila da je samo par ljudi radilo na njemu.

– Moje sestre su išle sa mnom, a samo četiri osobe su radile taj spot na dalekom Islandu – istakla je nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“ i otkrila šta da li je njena nekadašnja mentorka i prijateljica Marija Šerifović čula pesmu.

– Marija je pre svih videla i spot i čula pesmu. Kada je ona rekla da je ovo odlično, kada je pohvlalila spot i čula pesmu, svi smo bili srećni i eto, i od nje smo dobili amin – otkrila je Džejla u uključenju za Grand televiziju koje možete da pogledate u nastavku.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić