Login/Registracija

Nakon teške saobraćajne nesreće oglasila se ZVEZDA GRANDA: „Supruga i ćerka su bile sa mnom, auto je skroz uništen“

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u nedelju u Mostaru, mediji su preneli da je Mustafa Omerika, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“, povređen i da je u bolnici.

Za Grand pevač je demantovao navode da je reč o teškim povredama i istakao da nije kriv za nezgodu koja se dogodila.

-Jeste bile stravična nesreća, automobili su nam uništeni, šteta je gotovo totalna, ali dobro sam. Imao sam sreće. Malo sam povredio grudni koš. Supruga, ćerka i ja obavljamo dodatne preglede, ali smo van životne opasnosti. Daće Bog da budemo dobro – rekao je Mustafa za Grand i objasnio šta je dovelo do saobraćajne nesreće.

-Crveni Polo mi je presekao traku i tako oduzeo prvenstvo prolaza, gde je apsolutno morao da stane, a nije. Nisam imao ni vremena, ni izbora i bilo je šta je bilo… Koliko znam, žena iz Pola je teže povređena – istakao je Omerika, a na pitanje koliko vremena mu treba da se oporavi, odgovorio je:

-U subotu već imam nastup. Mogu da pevam, ponovo kažem da sam imao sreće.

Nakon svega pevač se oglasio i na svom Fejsbuk profilu i zahvalio se za podršku koju i dalje dobija od prijatelja i fanova.

-Šta da napišem nakon svega što ste imali priliku da vidite?! Istina je za saobraćajnu nesreću koju smo doživeli supruga, ćerka i ja. Dobro smo, oporavljamo se kući. Prošlo je bez većih povreda, pa smo van životne opasnosti- napisao je Mustafa i dodao:

Hvala svima koje ste se javili i pitali. Zaista nema reči. Hvala drago Alahu sve se završilo dobro!

Podsetimo,Mustafa se u „Zvezdama Granda“ takmičio pre devet godina, a čitav region oduševljavao je svojim glasom, zbog čega je dobio nadimak „Princ sa Neretve“.

Nema onoga ko za njega nije tvrdio da je rođena zvezda kojoj predstoji blistava karijera, ali se vremenom delimično povukao iz medija, ali nije odustao od muzike.

U Mostaru sam, radim kao i obično, bavim se pevanjem i sve ide dobro. Što se tiče očekivanja žirija i publike, a i mojih, jednostavno nisam pronašao pesme koje mi odgovaraju, u kojima se pronalazim. Zato sam se posvetio radu na terenu, odabrao sam putovanja i nastupe, a muzički noviteti od mene su izostali, što ne znači da ne razmišljam o tome. U međuvremenu sam snimio kaver koji je odlično prošao i sad idem dalje– rekao je Mustafa nedavno za Grand.

Foto: Fejsbuk,
Autor: I. Ankić