Login/Registracija

Otkriveno koliku penziju ima Verica Šerifović: Marija sve javno obelodanila, pa učinila neverovatnu stvar za svoju majku: „Živa bila“ (VIDEO)

07db961f244c8036ba54d61b7eb7eaa712e63030

Marija Šerifović na putovanje u Ameriku povela je svoju majku Vericu sa kojom se tamo ludo zabavila, a njihove avanture podelila je u novom vlogu koji je ovog puta bio tematski.

Naime, Marija je odlučila da obelodani kolika su Veričina primanja u penziji i pokaže na šta će ona potrošiti tu sumu novca u zemlji koja je poznata po dobrom šopingu.

Ukupno 39 godina uplaćenog radnog staža, 27 u Srbiji i 11 u Austriji. Penzija ovde je sada oko 35000 dinara , i autrijska malo manje od 250 evra, ali njih imam 14 ukupno. U maju i u oktobru primam duplu. Znači sada sam primila duplu 470 evra i ova srpska– objasnila je Verica, dok je ćerka zaključila:

Ti u ovom trenutku poseduješ 700 dolara, ti ćeš da ideš u banku skineš to kupiš dolare i da vidimo kako i na šta će Verica svoju penziju potrošiti u Americi, ali ne na mene, nego na sebe– rekla je članica žirija.

jidso

Imali smo prilike da vidimo koliko gospođa Šerifović uživa u kupovini u kojoj može da provede sate razgledajući, a nakon prvog dana u kome je potrošila novac na odeću ostalo joj je 535,43 dolara.

oiugfdv

Kao neko ko ima strpljenja za ovu aktivnost, pronašla je sjajne popuste i pazarila markirane komade po niskim cenama što je iznenadilo Mariju koja priznaje da ne ume da pronađe tako dobre ponude.

marija i verica vlog soping

Na kraju putovanja, ostalo joj je čak 168 dolara koje nije potrošila, a Marija je odlučila da je iznendi.

Ti si potrošila 532 dolara, danas je internacionalni Dan majki i ja ti dajem 500 potrošenih, dakle u minusu si 32 dolara– oduševila je majku koja nije krila radost.

Jooj šuške. Hvala ćerko, živa bila, velika porasla. Da platim struju– rekla je Verica dok je ljubila svoju mezimicu.

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić