Šefik Ramčević razoren od bola zbog smrti supruge, 40 dana nakon sahrane rasplakao sve: „I ja ću za njom“ (VIDEO)

SEFIK RAMCEVIC 67 GOD. ODZAK 2

Učesnik muzičkog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ Šefik Ramčević osvojio je publiku emocijom, a nastup kojim je dopreo do najtananijih dubina duša slušalaca imao je i posebnu težinu. Veteran nas je naime iznenadio govoreći o tajni kojom sa lakoćom prenosi svoje emocije, otkrivši u razgovoru za Grand da je tako reći „juče“ doživeo ogromni emotivni šok.

-Tajna je u tome što to u meni živi ceo život i što sam rođen takav, u porodici koja je bila puna ljubavi. Nije je krila, i prenosila je na decu, a čini mi se sve to i na mene. Kroz muziku sam još to nadogradio i sad sam k’o atomska bomba, pun emocija i ljubavi, ali nemam gde da je usmerim jer mi je supruga preminula pre 41 dan. Otpevao sam sada ovo iz srca i čini mi se da više ne bih mogao to ni ponoviti – rekao je Šefik čiji je izrazito emotivan nastup rasplakao članove žirija u emisiji „Nikad nije kasno“.

0A0A7636 1

Uprkos gubitku životne saputnice, Šefik je pronašao snagu i došao da nastupa na velikoj Grandovoj sceni.

-Osećam se kao profesionalac u ovom poslu i došao sam posle 41. dan na inisistiranje Ivketa i Žike, i pokazao sam šta umem – rekao je Šefik, a potom pojasnio kako mu uspeva da i publici i žiriju u kome su bili Aleksandra Bursać i Šerif Konjević zasijaju suze u očima.

DSC04576

-Verujte da znam i da pevam i da plačem. Nisu oni jedini, ja to radim od srca. Ne znam da foliram niti da glumim. Sve radim sa puno duše jer imam veliko srce bosansko i ne mogu glumiti nimalo. Takav sam rođen, takav ću da umrem. A mnogim ljudima danas fali ljubavi i emocije. Nekom je drago i kada mu se javiš sa toplom bojom glasa, mislim da mnogo toga danas nedostaje, jer svi su napaćeni poslednjih 20-30 godina – ispričao je Šefik za Grand.

IMG 9651

Takmičar je priznao da mu ipak nije lako da nastavi sam bez supruge:

-Bilo je iznenada, moždani udar. Nisam se još navikao i borim se. Sve mislim da je otišla negde i da će se vratiti. Gospodin Žika kaže da je otišla malo ranije, i mi ćemo za njom, naravno, neće niko ostati. To me je negde u mislima, samo je ona korak ispred i da ćemo mi svi otići tamo na onaj svet, pa kako bude svima. Nije jednostavno u sedamdesetim godinama ostati sam bez ikoga – ispričao je takmičar i otkrio da ipak pronalazi snagu „da gura dalje“.

IMG 9598

-Imam jednu jedinu ćerku, ona mi menja sve u životu i volim kada ide sa mnom. A i ona voli da ide jer ja sam njoj sad sve… Ali mora se ići dalje, od čekanja nema ništa. Mi moramo tražiti put kako i kuda da prođemo da ne stanemo u minsko polje, a puno je ovo naše područje bivše Jugoslavije mina i nekako dobro izlazimo na kraj sa svime i svačim – ispričao je takmičar.

Šta je još govorio Šefik Ramčević pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić