Da li će se poroditi u finalu? Trudnica u „Zvezdama Granda“ šokirala žiri i otkrila pol bebe (VIDEO)

IMG 5225

Učesnica ovogodišnje sezone „Zvezde Granda“ Maja Jevtić pojavila se u emisiji sa velikim trudničkim stomakom, što je privuklo veliku pažnju javnosti, ali i članova žirija koji sve do subote nisu znali da je takmičarka u drugom stanju.

Maja je u emisiji otkrila da je ušla u šesti mesec, a ono što je interesantno jeste da niko sem njene mentorke Marije Šerifović, čak ni Saša Popović nije znao da je trudna.

Screenshot 2023 05 16 100841

Maja je u razgovoru za Grand otkrila kada je termin za porođaj, ali i da li će zbog čega je strahovala od nastupa u petom krugu.

-Bilo je napeto, pošto sam nekako premijerno predstavjala sebe u drugom satanju, pa je bilo malo malo veća napetost zbog reakcija žirija, ali sve je prošlo sjajno-istakla je trudnica i otkrila da li je razmišljala da odustane od takmičenja.

-Ni u jednom momentu nije bilo upitno da li ću nastaviti jer sam znala da je moj termin za porođaj krajem avgusta. Odmah sam shvatila da imam vremena za ovo takmičenje, dokle god da dođem- rekla je Maja za Grand.

0A0A7451

Trudnoću podnosi odlično, čak joj ni naporne pevačke pripreme za takmičenje sa mentorkom ne padaju teško.

-Nije uopšte naporno, imam laku trudnoću, sve mi je nekako dostupno, za sve mogu da nađem energiju i snagu, za sada je super, odlično. Nisam imala ni mučnine, u nekim momentima sam i zaboravila da sam trudna (smeh)– istakla je Maja, a na pitanje da li može da nam otkrije po bebe, odgovorila:

-Ja bih vam otkrila da znam, ali ne znam ni ja. Moj dragi i ja smo odlučili da do samog porođaja ne znamo pol bebe.

Maja je za Grand predstavila svog izabranika i dodala da joj je velika podrška u takmičenju i u životu.

Screenshot 2023 05 16 094809

Iako je na početku trudnoće bila ubeđena da će nastaviti takmičenje, priznaje da bez podrške svog partnera svoju misiju ne bi sprovela do kraja.

-Dogovorili smo se da ako bude problema da vidimo šta će dalje, sreća do sad nismo imali toga. Malo je gore-dore, ali sve ok. Jednostavna je trudnica i nema zahteve, a i bez trudnoće traži slatkiše (smeh)– rekao je njen izabranik i otkrio pol bebe.

-Mislim da će biti devojčica – s osmehom je rekao, a Maja dodala:

-Šta god bude neka bude živo i zdravo.

Imam strah da će biti dečak -nadovezao se njen budući suprug, a ceo razgovor sa budućim roditeljima možete da pogledate u nastavku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/A.Milinković