Login/Registracija

Džidža bez dlake na jeziku otkrila šta zamera Bosancu u „Zvezdama Granda“

Godinama unazad Dragan Stojković Bosanac krasi jednu od žirijskih stolica u takmičenju „Zvezde Granda“ čiji deo je svojevremeno, kao učesnica, bila i njegova naslednica Aleksandra Stojković Džidža.

Za Bosketa neki kažu da im je omiljeni zbog svoje autentičnosti i specifičnog smisla za humor, dok drugi smatraju da je izuzetno strog sa čime se ne slaže i njegova ćerka.

-Bilo je ranije par nekih emisija koje sam gledala, pre tri ili četiri godine kada sam mu govorila „Zašto bre ne odgovoriš?!“, a on mi samo kaže „Ma polako, pusti ti mene“ (smeh) Sada vidim da se ne čačka puno, mada nikada on nije udario na nekoga baš žestoko- rekla je Bosančeva ćerka.

S obzirom da je i ona deo estrade, Džidža je kao i uvek bez dlake na jeziku prokomentarisala javnu scenu ne štedeći reči kada su u pitanju kolege.

-Moj stajling je možda estradni, ali moje ponašanje nema veze sa estradom. Mislim da se na estradi dosta foliraju, da nisu iskreni prvenstveno, ali dobro zašto bi bili, nema razloga da budu iskreni. Ali nekako nikada sebe nisam doživljavala kao deo estrade, ja vodim običan život i družim se sa običnim ljudima. Ne volim da slušam priče da je neko napunio klub i koliko je ljudi došlo, jednostavno nisam deo toga- objasnila je Džidža nedavno ne krijući da je izuzetno ponosna na svoju karijeru.

-Najponosnija sam na neki period iz srednje škole kada sam nastupala sa horom RTS-a. To mi je nekako Cv, a što se same estrae tiče jako sam ponosna na moje celo takmičenje u „Zvezdama Granda“. Pamtim dosta lepih trenutaka.

Podsetimo, Bosanac je nedavno ekskluzivno za Grand govorio o svom odnosu sa ćerkom.

-Džidža mene itekako poštuje. Meni je jako veliko zadovoljstvo što sa njom nemam tegoba, mimo muzike. U muzici se uvek ne slažemo! –našalio se Boske.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović