Dada Mešaljić otkrila koju je reč njena naslednica prvu izgovorila, odgovorom nasmejala sve (VIDEO)

dada mesaljic

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Dada Mešaljić uživa u životu punim plućima i ne dozvoljava da joj bilo šta pokvari raspoloženje, a za to nema ni razloga jer će sutra njena nova, dugoočekivana pesma „Neudata“ konačno ugledati svetlost dana.

Tokom učešća u takmičenju pevačica je zadobila armiju fanova koji joj svakodnevno pružaju podršku i željno iščekuju muzički projekat, a u predahu od mnogobrojnih obaveza kada je karijera, ali i majčinstvo u pitanju Dada često preko društvenih mreža komunicira sa fanovima i odgovara na sva njihova pitanja.

dada mesaljic

Ovog puta najviše ih je zanimalo kada će se pevačica ponovo udati, koju prvu reč je izgovorila njena preslatka naslednica Merjem, te da li bi ponovo učestvovala u nekom muzičkom takmičenju.

S obzirom da je Dada veoma mlada, mnogi nisu očekivali ovakav odgoivor na pitanje o udaji.

Ne planiram da se udajem – istakala je Mešaljićeva, a isti odgovor dala je i na pitanje da li će opet učestvovati u nekom muzičkom takmičenju.

dada

Svojim pratiocima pevačica je otkrila i koju je prvu reč izgovorila ćerkica Merjem, a odgovor je mnoge nasmejao:

Prva reč moje ćerke bila je mama, a odmah zatim njam – otkrila je pevačica i podelila fotografiju devojčice.

merjem

Podsetimo, o majčinstvu i ostalim dešavanjima iz privatnog života Dada je nedavno govorila i za Grand, a šta nam je pevačica otkrila poslušajte u videu ispod:

Autor: I.G.