Login/Registracija

ON JE BIO BOG ZA NJIH Sale otkrio koliko je dugo prijatelj sa Sinišom Mihajlovićem i ispričao ANEGDOTU

Saša Popović ispričao je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i kako se upoznao sa nedavno preminulim legendarnim fudbalerom Sinišom Mihajlovićem. Takođe je otkrio i kakav je bio odnos između njih dvojice.

-Sinišu poznajem još od osamdesetih godina. Odlazio sam u Borovo selo da ga gledam. Ljupko i ja smo išli pre nego što je trebalo da pređe u Vojvodinu. Od tada smo bili veliki prijatelji. Siniša je bio jedan vrhunski sportista, ali pre svega jedna izuzetna ličnost. On je bio lik u najboljem smislu te reči – rekao je Saša.

On nije krio emocije zbog preranog odlaska našeg proslavljenog sportiste:

– Mislio sam da se on izlečio i čuo sam se sa njim možda mesec ili dva pre nego što je umro. MIslim da ga je poremetilo dosta i kada je dobio otkaz u Bolonji iako zaista nije bio kriv za tu neke poraze. Ovo se sve tako brzo i iznenada desilo, mene je stvarno šokiralo.

Italijani su pokazali koliko su voleli srpskog fudbalera koji je igrao i vodio njihove velike timove, a Sale je otkrio u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i kako su u jednom primorskom gradiću na Apeninima bili oduševljeni kada su ssaznali da je Sale Mihin prijatelj.

Pre 15 godina Saša je letovao u Italiji u vreme dok je Siniša još uvek aktivno igrao i niko nije mogao da veruje kada bi Sale ispričao da mu je MIha prijatelj.

-Svi u Lijanu su obožavali fudbal, čak i ovi što su držali butike. Niko mi nije verovao da sam ja prijatelj sa njim. Onda kada bih ja pozvao Sinišu i dao im telefon da ga čuju postajali bi potpuno ushićeni. Siniša je bio Bog za njih – ispričao je Sale.

Sale je svojevremeno u Grand šou doveo i Dejana Stankovića i Sinišu Mihajlovića, a ta emisija bila je izuzetno zapažena.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić