Login/Registracija

Saša otkrio kako je došao na ideju DA POZOVE Mariju u Zvezde Granda, evo koga je ona ZAMENILA

Saša Popović ispričao je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ kako je uopšte odlučio da pozove Mariu Šerifović da uzme učešće kao član žirija „Zvezde Granda“. Sale je počeo u svom stilu:

-Nisam više imao koga, pa rekoh hajde da pozovem Mariju – rekao je Sale što je izazvalo smeh u studiju i aplauze publike.

Potom je detaljno to i objasnio.

-Marija je sela u stolicu u kojoj je pre nje bila Zorica Brunclik. Moram da istaknem da je Zorica bila dobra u žiriju i nije nimalo lako bilo naći pravu zamenu. Razmišljao sam ko bi mogao da je zameni. Vodio sam se time ko je popularan, ko je odbar pevač i ko je odvaljen u glavi, onako malo. Govorim to u pozitivnom smislu. Marija je u fazonu „što na umu to na drumu“. Kada se iznervira to pršti, leti perje. Pri tom sam u tom trenutku imao pritisak sigurno od njih 50 ili 60 pevača da uđu u žiri za Zvezde Granda. MOgao bih deset minuta da nabrajam ko mi je sve sedeo na glavi tražeći da uđe u žiri. Ali znao sam da je Marija ta, samo sam molio boga da pristane – otkrio je Sale.

Posle uspešno vođenih pregovora postignut je dogovor kada je Sale pozvao Mariju iz Opatije.

-U to vreme sam na kratko došla iz Amerike u Srbiju da snimim pesmu „Pametna i luda“ i taman sam planirala da se vratim kada me je pozvao telefonom Saša Popović – ispričala je Marija.

-Svaki kolega koji misli ili kaže da će njegovim odlaskom Zvezde GRanda biti manje gledane on nije normalan. To je zabluda i u to ne treba niko da veruje. Verujem da sam dala neki svoj doprinos i pečat emisiji i ljudi su upoznali pravu Mariju Šerifović – dodala je Marija.

Pevačica je i na kraju prve sezone rekla Popoviću da će razmisliti da li da nastavi svoje učešće u žiriju, ali je ipak nastavila, pristavši opet na samo jednu godinu.

-Prošla je ta godina, pa treća, četvrta… Ovo je sedma, a nećemo govoriti kada će se završiti – otkrio je Saša.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić