Login/Registracija

Marija i Saša „potkačili“ Karleušu: „Ima nekih pevačica koje su neobaveštene“

Takmičenje „Zvezde Granda“ je godinama najgledaniji šou u regionu, a gledanosti iz sezone u sezonu rastu. Danas su u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ gosti bili Saša Popović i Marija Šerifović koji su rešili da stave tačku na nagađanja pojedinih pevača i odmah se dotakli prozivki koje je nedavno na njihov račun uputila Jelena Karleuša.

-Ima nekih pevačica koje misle da nismo najgledaniji i da je to mnogo palo, ali to su ove neobaveštene koje neprate ove „ej-dži-bi“ rezultate da vide da je ovo zaista rekordna sezona – rekao je Saša Popović.

Na pitanje voditelja Siniše Medića da su nekada voleli te pevaiče Marija i Saša uglas odgovaraju:

-Volimo ih i sada.

Voditeljka Vesna Milanović uradila je analizu njihovog odnosa sa nekadašnjom članicom žirija „Zvezda Granda“.

-Mislim da je u pitanju drugarska ljubav – poručila im je voditeljka Vesna Milanović, nakon čega je Marija objasnila šta se zapravo dešava:

-Ako je Karla tema, što se mene lično tiče ja sam sa tom ženom provela fantastičnih 6 godina i pravile smo sve ono što smo pravile. Poslovne odluke su nešto drugo i to apsolutno nema nikakve veze sa ljudskim faktorom – rekla je Marija.

Saša je dodao da su bili najgledaniji i dok je Karleuša bila u žiriju, i otkrio da jedva čekaju da komentarišu njen rad.

-Što se tiče Karle očekujemo njene pesme da mi damo jednu recenziju a nadamo se da će to biti ekstra – poručio je Saša.

Na Sinišinu konstataciju da se oni zapravo odlično zabavljaju kada odgovaraju Karleuši, Marija je otkrila šta uzrokuje varnice među njima:

-Ne odgovaram joj, ja Karleušu poznajem i jako dobro znam kako izgleda njen dan. Pogotovo ujutru je problem, oko 8, pola devet kada isprati decu u školu. Ako tada ne napravi neki haos onda onda je otišao dan– otkrila je Marija.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić