Mite Stoilkov OBJAVIO PRVU PESMU ZA GRAND, ponosi se svojim aranžmanom, a od VIKI NI TRAGA NI GLASA: „Bilo mi je krivo“ (VIDEO)

c8e13be28db13cd2e004f9fb8ca8b833af58303e

Proslavljeni finalista „Zvezda Granda“, Mite Stoilkov, koji je zauzeo visoko četvrto mesto u finalu, za razliku od njegovih kolega nije izbacio svoju prvu pesmu odmah nakon takmičenja, međutim čekanje se isplatilo jer je danas numera pod nazivom „Amajlija“ ugledala svetlost dana.

Ekskluzivno za naš portal Mite je otkrio šta je radio u proteklom periodu, kao i zbog čega je publika toliko dugo iščekivala njegov prvenac za Grand produkciju.

Kada si objavio da pesma izlazi, obradovao si fanove koji nisu mogli da dočekaju taj dan, ali nisu mogli da se ne zapitaju šta si radio u međuvremenu?

“ Radim u studiju kao muzički producent, to mi je oduzimalo vremena pored pevanja, ali to nije jedini razlog za prolongiranje moje pesme, bila je i korona i sve to zajedno se skupilo jer ovaj naš biznis nije lak i hteo sam da sve bude kako sam zamislio, a ne da uradim nešto na brzinu“.

Koliko je bilo teško da pronađeš pesmu koja ti leži?

„Bilo je teško. Ja sam čovek koji želi da presluša pesmu više puta, pa da onda odgovorim da li je ona prava za mene. Radio sam na aranžmanu više vremena jer je bilo puno živih intrumenata i nadam se da će se publici svideti“.

e8bbb223be1a95d8cfd9676df64fc388e116aae2

Da li si osećao pritisak zato što je prošlo toliko vremena od tvog učešća u „Zvezdama Granda“?

„Nisam osećao pritisak, samo mi je bilo krivo zato što nisam mogao da izbacim pesmu odmah nakon takmičenja. Trebalo mi je malo više vremena jer sam dosta radio sam na ovom projektu. Imao sam, naravno i pomoć kolega i prijatelja i zadovoljan, ali trudio sam se da to bude minimalno i srećan sam kako je sve ispalo“.

Kažeš da si dosta radio sam, da li si imao neke izazove sa kojima si se suočio?

“ Ceo aranžman je moj. Pesma ja inače grčka, a tekst je radio Dušan Bačić. Nije mi ništa bilo posebno teško, uživao sam u svakom trenutku dok sam je radio, samo sam ćeleo da sve bude perfektno, pa mi je trebalo vremena“.

8bd6397c3826dd16dfe7030b15770a3a511b74dd

Da li si u kontaku sa Viki i da li je imala priliku da čuje tvoju numeru pre premijere?

“ U poslednje vreme se nisam čuo sa Viki, jer i ona i ja imamo mnogo obaveza. Nažalost nisam imao priliku da joj pošaljem pesmu jer sam gledao da što pre završim sve, ali ja mislim da će ona biti zadovoljna kada čuje“.

Celu pesmu kao i spot možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić