Login/Registracija

VELIKA PROMENA PRED AMERIČKU TURNEJU: Viki i Nermin IZNENADILI sve (VIDEO)

Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Viki Miljković i pobednik prošle sezone Nermin Handžić otputovali su u Ameriku gde nastavljaju turneju koju su započeli krajem prošle godine.

Koliko je veliko interesovanje za njihove nastupe, govori činjenica da će ovaj tandem preko okeana boraviti ceo februar, gde će održati niz spektakularnih koncerata.

Njih dvoje su rešili pred turneju da obraduju publiku novitetima, pa su tako prvo pripremili poseban repertoar koji će izvoditi na nastupima, a za ovaj deo zadužen je Violetin suprug, harmonikaš i producent Dragan Tašković Taške.

Osim ovog iznenađenje, smislili su još jedno, pa su se tako na društvenim mrežama pohvalili novim mikrohonima koji su pravljeni specijalno za njih.

Na Violetinom mikrofonu, veliki detalj je slovo V kao početno slovo njenog imena, dok je na stalku Nerminovog mikrofona ispisano njegovo ime.

Podsetimo, Viki je nedavno za Grand prizala da se raduje nastavku turneje, a otkrila je i da će obići neke nove gadove u kojima do sada nije pevala.

-Podelili smo američku turneju na dva dela jer ja imam obaveze oko snimanja „Zvezda Granda“, oko kandidata, oko pripreme kandidata, dogovorenih nastupa u Evropi… Prvi deo je prošao fantastično, a drugi deo smo povećali na mesec dana jer je publika zaista odlično reagovala. Obićićemo neka nova mesta, a Čikago će se ponoviti zbog velikog interesovanja. Bio je limitiran broj mesta, pa nisu mogli prvi put da dođu svi oni koji su želeli – objasnila je pevačica.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković