Login/Registracija

SVI ZANEMELI Zvezda Granda UDARILA NA RADU MANOJLOVIĆ: „Kakva je ova seljanka?“

Učesnica takmičenja „Zvezde Granda“ Valentina Kuzmanović brutalno je uvredila popularnu koleginicu Radu Manojlović kada je odgovorila na jedno pitanje. Skandal koji je umalo ostao neprimećen dogodio se u emisiji „Amidži šou“ u kojoj je u gostima bila ekipa ovog popularnog muzičkog takmičenja.

Na pitanje voditelja da li joj smeta što je porede sa Radom mlada pevačica je odgovorila:

– Pa nije me niko poredio, ali znam tačno zašto. Kada je bila neka emisija, neko je mene iskomentarisao i rekao: „Kakva je ova seljanka? Kao Rada“, tako nešto rekla je Valentina.

Jedan od najjačih ženskih vokala koji se pojavio u „Zvezdama Granda“, Valentina Kuzmanović u prethodnoj sezoni očarala je Srbiju kada izvela pesmu „Veseli se srpski rode“, po kojoj je ostala upamćena.

– Trebala sam da pevam neku sasvim drugu pesmu, mislim da je bila neka brza pesma i onda sam razmišljala kako bih zapravo volela da pevam „Veseli se srpski rode“ u takmičenju jer je to pesma koja me je nejažila na prve taktove i u kojoj sam se pronašla– rekla je svojevremeno pevačica, a zatim se prisetila kako su tekli dogovori sa mentorkom Marijom Šerifović.

– Razmišljala sam se da li da kažem Mariji za taj predlog, jer sam baš želela da je otpevam i odlučim da joj napišem i Mara kaže: „Može“, i ja sam vrištala od sreće jedva sam čekala da dođe snimanje da razvalim– prisetila se Kuzmanovićeva.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić