Login/Registracija

Nije za one sa SLABIM SRCEM, Zvezda Granda OSTAVLJENA u sred zime sama NA SREDINI JEZERA (VIDEO)

Zvezda Granda Nikolina Đekanović koja je prošle godine stigla do samog finala obradovala je publiku svojom prvom pesmom „Stani zoro“ u etno stilu, a poruke podrške neprestanio pristižu. Kolorit u videu koji prati ovu numeru fanovi su ocenili kao filmski i bajkovit, a pevačici je celokupno snimanje bilo jedno iskustvo prepuno adrenalina, naročito kada se ima na umu da je spot rađen „u vodi“ odnosno na sredini jezera.

-Bilo je veoma hladno jer smo započeli snimanje u cik zore. Legla sam na dušek u haljini i sa šmnikom na sred jezera. Tačnije, imala sam čamac koji je išao ispred mene a ja sam se ležeći na dušeku držala užetom za taj čamac koji me je vukao na sred jezera. Nisam bila uplašena u tom trenutku, ali kada se sve završilo imala sam osećaj kao da sam pobedila samu sebe. Mene su tako isprepadali pre snimanja spota da je to toliko opasno. Vetar je tu bio najmanji problem nego puštanje brane u zavisnosti od nivoa ovog veštačkog jezera – ispričala je Nikolina.

Pevačica je otkrila i šta joj je bilo najstrašnije, a iz njenog odgovora jasno je da rad na ovom spotu definitivno nije za one sa slabim srcem.

-U jednom momnetu su me ostavili kako bi stigli do obale za nešto. Bila sam doslovno sama na sred jezera nekih sat vremena. Bez užeta i ičega, samo na dušeku na sredini jezera. Užasne misli su mi tada prolazile kroz glavu -iskrena je bila NIkolina i objasnila da su joj mnogi prijatelji govorili da nije potrebno da snima potencijalno opasne kadrove.

-Svi su mi govorili kako ću to, i da mi to nije potrebno, ali ja sam bila u nekom svom filmu i rešena da to bude tako ili nikako. Tada sam zapravo i osetila hladnoću. Kada je nakon povratka čamca nastavljeno snimanje kamerman je primetio da boja moje ruke i lica nije identična, jer mi je jedna ruka pomodrela od hladnoće – dodala je Nikolina.

Pogledajte spot za pesmu „Stani zoro“ u VIDEU

Foto: Z.K.Munja/Youtube/Printscreen,
Autor: A.Dačić