Login/Registracija

„IMAO JE VELIKA OČEKIVANJA“ Sandra Mladenović otkrila koji član žirija ZVEZDA GRANDA je strah i trepet za kandidate: „Nije moguće da me svi vole“

Iskustvo koje mladi pevači steknu na velikoj sceni Granda je neprocenjivo. Saradnja sa najvećim estradnim zvezdama, brojna poznanstva i milionski auditorijum samo su deo onoga sa čime se zvezde Granda susreću tokom višemesečne borbe.

Neki od njih imali su čast da sarađuju i sa nekoliko mentora i članova žirija, a među njima je i mlada Sandra Mladenović koja se proslavila osvojivši visoko treće mesto u „Zvezdama Granda“.

-Sarađivala sam sa Milijem, on mi je radio prvu pesmu iako sam bila u timu Ane Bekute. Uverila sam se da Mili zaista ima velika očekivanja i ako je on rekao da je to tako, to mora da bude tako ili nikako drugačije. Naravno, moram da spomenem i Anu s obzirom da mi je bila mentor, to mi je predivno iskustvo. Divno je bilo sa njom sarađivati i kao sa osobom, a kao sa pevačem nemam prava da pričam o tome. Želim da joj se zahvalim na svakom savetu i podršci- istakla je mlada Nišlijka.

Za estradu često kažu da je mala bara puna krokodila, posebno kada je reč o mladim pevačima koji su tek kročili u estardni svet, često nespremni za moge situacije i iskušenja koje šoubiznis sa sobom nosi.

-U današnje vreme kultura i lep odgoj se retko sreću definitivno. Potreban je konstantan rad na sebi, i intelektualan i fizički, jedino tako možemo da budemo uspešni i zadovoljni, čak i kada drugi nisu. Treba biti dosledan sebi i gurati svoju priču bez obzira na komentare. Negativnih komenatara je bilo i biće, zapravo bilo bi čudno da ih nema. Kada bi me svi voleli nešto ne bi bilo u redu sa mnom jer nije moguće da te svi vole- rekla je Mladenovićeva.

Koliko je Sandra skromna uprkos velikoj popularnosti koju je stekla u takmičenju „Zvezde Granda“ ekipoa Grandove redakcije uverila se nekoliko puta.Talentovana Nišlijka nedavno je za Grand otvorila dušu i otkrila kako se nosi sa titutalama koje je do sada ponela.

-Čini se možda kada se kaže osam meseci je prošlo od takmičenja kao mnogo, ustvari, meni je to proletelo da to nije normalno. Ja sam u „Zvezde Granda“ ušla bez velikih očekivanja, nespremna po tom pitanju, tako da mi je to bilo zasita jedno predivno iskustvo, ali i jedna velika odgovornost. Nije teret, ali je nešto što nosiš na leđima sa velikom dozom opreznosti za svaki naredni korak i za sve što uradiš u budućnosti, pogotovo kada ti neko tako nešto izgovori, kao što je meni takva legenda rekla – ispričala je Sandra za Grand.

BONUS VIDEO Šok za Sandru Mladenović, Nermin uleteo na snimanje

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović