Login/Registracija

REČI SU SUVIŠNE Džejla Ramović priredila svetski nastup na Grandovoj sceni: „Ovo je NESTVARNO“(VIDEO)

Dokazano jedan od najboljih vokala regiona, pobednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović ne prestaje da izaziva oduševljenje. Ponovo joj je pošlo za rukom da milionski auditorijum popularnog šoua „Nikad nije kasno“ ostavi bez daha, ali i svojim glasom izazove lavinu emocija u studiju.

Sudeći po reakcijama, ovonedeljna emisija će se dobro upamtiti s obrizom da je otvorila upravo Ramovićeva i to čuvenim hitom „The show must go on“. Džejla je na bini izgledala poput svetske zvezde, a svi prsutni su bez treptaja pratili nastup pobednice „Zvezda Granda“.

Tokom izvođenja pratio je orkestar „Nikad nije kasno“ koji je savršeno upotpunio scenski nastup, dok je Žika Jakšić sve vreme aplaudirao sa osmehom od uva do uva. Usleio je gromoglasan aplauz, a mnogi su vrdili da se ovakav performans ne može opisati rečima, već samo doživeti.

Jakšić nije krio da mu je velika čast što se talentovana Džejla našla u žirijskoj stolici i upravo ona, svečano otvorila najemotivniju emisiju.

-Do tebe je teže doći nego do predsednika! (smeh) Moram da te pohvalim jer radiš i studiraš, ali ono što je zaista lepo je što si prednost dala studiranju. Studiraš u Barseloni, druga godina već- istakao je voditelj, a pevačica se sa osmehom zahvalila i osvrnula na fantastičan orkestar koji je pomogao da sve deluje kao sa svetske scene.

-Oni su divni, tu je i Joca kojeg lično poznajem i zadovoljstvo mi je bilo da pevam za orkestar „Nikad nije kasno“- rekla je sa osmehom.

Kako je Džejla izvela čuveni hit poslušajte u videu:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović