Login/Registracija

„NE MOGU DA SE POHVALIM DA SAM OTAC ZA PRIMER“, Peđa Blizanac prvi put iskreno o deci i RAZVODU: „Kajem se“

Predrag Jovanović, poznatiji kao Peđa blizanac, nedavno je održao nekoliko spektakularnih koncerata u Beogradu koji su bili rasporadti u rekordnom roku, a svojom muzikom nastavlja da obilazi i druge gradove u Srbiji gde se može pohvaliti da je zainteresovanost ista.

Poznato je da je svoju karijeru započeo sa blizancem Nenadom sa kojim je snimio i dva albuma nakon čega su se povukli sa javne scene kada su usledile spekulacije da je došlo do razdora među braćom.

U tom periodu, kada smo nastupali i snimali albume ni on ni ja nismo to preozbiljno shvatili i nismo se trudili. Posle smo otvorili naš studio gde smo više producirali, to nam je postalo zanimljivije i samo smo se povukli sa javne scene i zatvorili se u naša četiri zida. Ljudi misle da smo se razišli i posvađali, ali mi funkcionišemo savršeno. Dešavalo se da se sporečkamo, ali brzo se to reši– objasnio je Jovanović.

Kao pevač koji već godinama unazad radi kako u studiju, tako i na terenu nije mu uvek bilo lako da održi balans između posla i porodice što mu često teško pada.

Ne mogu da se pohvalim da sam otac za primer, ali trudim se maksimalno da svoje slobodno vreme provodim sa decom. Kajem se zbog nekih momenata kada se nisam njima maksimalno posvetio, imaju pažnju i kada nisam ja tu. Trudimo se da oni odrastaju sa previše ljubavi- iskren je bio pevač koji nije želeo da odgovori na pitanje da li je razveden.

Ne bih o privatno životu, znam da to ljude zanima, ali ja izbegavam da govorim o tome. To treba razmeljivati sa prijateljima, a ne javno– vešto je izbegao odgovor Peđa, čije celo gostovanje možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić