Login/Registracija

RASPRAVA PRED KAMERAMA Zvezda Granda IZREVOLTIRAN zbog kolege: „Nervira me, šta bre opušteno?!“ (VIDEO)

GrandOnline.02 13 51 22.Still108 1

Prošlogodišnji takmičari „Zvezda Granda“ Nenad Osmanović i Aleksandar Simić od kada se završilo spektakularno finale ne čase časa, već vredno rade na novim pesmama i projektima, iako ne kriju da Grandova scena u njima izaziva lavinu emocija te često požele da se vrate pred čuvenu osmorku.

-Od kada sam ušao na ova vrata nekako mi je čudno, voleo bih da se takmičim opet. Baš su divni novi kandidati, a i nedostaje mi scena, ali dobro tu smo, družićemo se opet- priznao je Nenad za Grand iako tvrdi da se ne bi ponovo takmičio s obzirom da želi da gradi solo karijeru.

GrandOnline.02 14 02 20.Still109

Prvi korak ka tome su definitivno napravili s obzirom da se kao „Grand duet“ bore na „Izboru pesme za Evroviziju“, baš kao što im je Saša Popović i obećao.

-Ako budemo imali sreće idemo u Liverpul! (smeh)- istakao je Nenad ponosno, ne krijući da se bore sa tremom, ali i pritiskom s obzirom da imaju velika očekivanja.

-Ja sam iskreno tremaroš zato što volim da od početka do kraja bude sve perfektno. Evo ja se sinoć javim Nenadu i kažem mu „Čoveče, nismo spremili koreografiju, nismo ništa spremili, daj čoveče da vidimo šta ćemo“, a on meni samo govori „opušteno“. Tu sam se iznervirao, šta bre opušteno?! Veliki je pritisak, iako nisam bio finalista, ipak mi branimo boje Granda. A ako Bog da da prođemo, videćemo…-objasnio je Aleksandar za Grand.

GrandOnline.02 16 58 11.Still104

Iako je Saša Popović poznat po dome da drži do svoje reči, Aleksandar Simić ne krije da je u nekoliko navrata posumnjao u njegovu odluku.

-Nije bilo poziva i ja sam odustao od toga i zvao sam da pitam da li mogu da se vratim u takmičenje, međutim rekli su mi da nema potrebe i da dobijamo pesmu. Već sledeći dan me je Saša Popović zvao i potvrdio to, rekao da idemo kod Raleta Ratkovića i da dobijamo pesmu- dodao je sa osmehom.

Iako mnogi tvrde da su Osmanović i Simić spoj nespojivog, sudeći po svemu ispostavilo se da su dobitna kombinacija, iako nismo sumnjali u intuiciju Saše Popovića. Međutim ta razlika ih često dovede u konflikt tokom priprema za „Izbor pesme za Evroviziju“, što je ekskluzivno za Grand potvrdio mladi Aleksandar.

-Mnogo je opušten, mnogo veruje u sebe, okej i ja verujem u sebe, ali on previše, to je neverovatno. Mi vežbamo dva do tri puta i to je to, on počne da peva nešto drugo- priznao je Simić, a kako je Nenad majstor imitacije uspeo je da smekša kolegu i dobro ga nasmeje, kako drugačije, nego imitacijom.

Kako ga je Osmanović izimitirao pogledajte u videu ispod- i verujte plakaćete od smeha:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović